Onko DNA:n kaapeliyhteyksissä interleaving (virheenkorjaus) päällä?

Mikäli on, onko se mahdollista ottaa pois käytöstä?

Kommentit

• Virheenkorjauksessa kaikki DOCSIS 3.0 käyttää aina perinteistä reed solomonia. Se että millä parametreillä vaihtoehtoinen virheenkorjauskoodin lomittaminen eli interleaving suoritetaan riippuu varmaan paljon siitä, mitä laitteita koaksiaalin päissä on kiinni.

Mitä hyötyjä lomituksen kieltämisellä saavutetaan? Latenssiinkin tämä vaikuttaa ymmärtääkseni vain käytettäessä TDMA-lomitusta, ja silloinkin vaikutus jää todennäköisesti hyvin pieneksi.

Sagemcomin boksista ei ainakaan taida saada mitään yhteysparametrejä ulos.
    AP
  • Nimenomaan latenssin minimointi pelaamisen kannalta on ajatuksena. Sagecomin boksi tässä taloudessa eli mitä tuo vastauksesi tässä tapauksessa tarkoittaa?
    Ville
  • Sitä, että riippuu todennäköisesti käyttöpaikasta ja että parametrejä on vaikea selvittää, ja vielä vaikeampi muuttaa itse.
    AP
  • Voinko tehdä DNA:lla erikseen pyynnön tekniseen tukeen, jossa tämän voisi ottaa pois päältä? Muistaakseni Telialla aikanaan vastaavan pyynnön pystyi tekemään.
    Ville
  • Kaikkea voi kokeilla.