Siirry uusimpaan kommenttiin
Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Onko DNA:n myymissä Android-puhelimissa mahdollisuus avata käynnistyslataaja?

https://kauppa4.dna.fi/Puhelimet-ja-liittym%C3%A4t/Puhelimet/c/puhelimet

Eli onko DNA:n myymissä Android-puhelimissa mahdollisuus avata käynnistyslataaja (bootloader)?
Android käyttäjä Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.