Onko huijausnumero?

+358 40 755 5550
+358 40 535 9346
Sain kaksi kertaa viestiä
Elena

Kommentit

 • Eka numero näyttäisi olevan ehkä CCO-CaseCreare Oy (siivoustyöt.fi)
  Toisesta en itse löytänyt mitään.
  mie
 • Uu si aaniv i esti  rak kaal t asi  thearchsolutions.com/lqt/?lh7jt4lpp2qx0o1g np

  Olet saanut uuden vastaajavi estin laakaril tasi
  astoriaveg.com/yuq/?jvk14vrock846jmer t7


  Sellaista  tekstit viestillä oli
  Elena
 • Jos tulkitsen oikein, tuossa lukee "Uusi ääniviesti rakkaaltasi" ja "Olet saanut uuden vastaajaviestin lääkäriltäsi", niin viestit ovat juuri huijaus "Sinulla on uusi ääniviesti" huijaus, joka käskee lataamaan "kuuntelu" ohjelman, joka on oikeasti virus.
  Noita linkkejä EI pidä klikata. On aivan liian helppo väärentää tekstiviestin saapumins puhelin numero, kuten tästä näkee, kun eka numero näyttää suomalaiselta firmalta.
  mie
 • Miten voin tarkistaa omaa puhelinnumeroa , sainko viruksia kun virheellisesti klikkasin linkia joku lääkäriltä …😔
  Elena
 • Käskikö linkin takana oleva sivusto lataamaan jonkin ohjelman? Ja latasitko/asensitko ohjelman? Jos et asentanut ohjelmaa, niin sitten ei pitäisi olla hätää, sillä se "kuuntelu" ohjelma haluaa asentua.

  mie
 • https://www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000008796041.html
  Tuolla on hiukan tietoa juuri tälläisestä viruksesta, joka hauluaa asentua puhelimeeseen. Tuolla on FluBot-haittaohjelmasta, joka luultavasti on kyseessä.
  mie
 • https://www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000008805421.html
  Ja uusimmat uutiset kyseisestä FluBot-haittaohjelmasta. Taitaa ihan tarkoituksella olla viestit kirjoitettu siten, että kir jo itea an na in (siis kirjoitetaan näin), ettei virustutkat tunnista sanoja (ehkä).
  mie
 • yleiseillä tasolla, sekä puheluissa ja tekstiviesteissä voidaan ns. väärentää puhelin numero. joten jos haitallista yrittää tulla niin oikealla puhelin numeron omistajalla tai haltijalla ei ole mitään tekmistä haittaohjelmien kanssa.

  ja yleisohje, jos soitto on tullut tuntemattomasta numerosta niin älä soita takaisin vaikka olisikin ns. normaali puhelinnumero.
  lasselusse

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.