Onko joku asentanut TV-hubiinsa Android-N?

Tuli tänään tarjolle Villen lupaama Android-N. En uskaltanut vielä asentaa itse, ajattelin että kurkkaan tänne palstalle ensin vaan ihan hiljaistahan täällä vielä?

Kertokaahan miten homma on sujunut? Onko järkeä asentaa edes kokeeksi?
ihmettä Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Toinen Hubi toimii hyvin. Toisessa taas on kummaa hidastelua toiminnoissa.
    Sami S
  • Mulla toimii se kuin unelma,ei tosin ollut mitään ongelmia sitä ennenkään.Hyvin pelittää kaikki.
    J.L
  • Itse asentelin jo ja ainakin oma hubi eilisen käytön perusteella toimii rivakammin
    Pasi
  • Moro. Uusi hubin käyttäjä ja boxi juuri viritelty. Mitenkö saisin myös tämän n version?
    Hubiukko
  • @hubiukko

Sähköpostia Ville.partanen@dna.fi niin voit kysäistä.
    Sami S
  • Kiitoksia, kyselen
    Hubiukko
  • On. Muuten ihan ok, mutta HBO toimii pätkimällä.
    tk
  • Minulla HBO on äänetön ja pätkii todella.
    Sami S
  • Olen asentanut. Toimii paremmin, mutta ainakin itsellä on vielä ongelmia.
    Panda
  • HBO ongelma on tiedossa ja tästä Ville mainitsikin jo silloin kun N betaa alettiin testaajille tarjoamaan.
    Panda
  • Muut Android apit toimivat, mutta dnatv:n omassa apit jää usein mustaan ruutuun. Ennen auttoi areenan kautta meneminen, ei enään. Välillä kovalevy ei myöskään toimi, ilman usb johdon irroittamista.
    Sami S
  • Omia kokemuksia nyt noin viikon Android N käytön jälkeen:

1) Android N myötä itsellä korjaantui yöllisen resetoinnin jälkeinen päivän 1. bootilla ollut Androidista asti käynnistyminen joka ilmestyi jonkun joulukuun applikaatio päivityksen yhteydessä
    • Eli nyt käynnistyy nopeasti standby tilasta kuten aiemminkin
    2) Yhteensä 4 kertaa tehnyt äänien toimimattomuus tempun DNA TV applikaatiolla boksia käynnistäessä ensimmäistä kertaa kyseiselle päivälle.
    • Ääni reititettynä HDMI:llä  HUB -> TV (HDMI ARC) -> AV vahvistin.
    • Kaikissa laitteissa  formaattina auto asetus (kanavasta riippuen tulee PCM stereota / Dolby Digital Stereo / DD 5.1)
    • En ole varma liittyykö suoraan Android N versioon sillä suurimman osan Android M ajasta oli unohtunut vahvistimesta formaatiksi PCM
    • Näyttäisi siltä että audiot saa taas toimimaan avaamalla aiemman tallennuksen jossa äänet ovat kuuluneet ja tämän jälkeen ovat kuuluneet myös live TV lähetyksestä. Näyttäisi tarvitsevan HDMI signaalin uudelleen kättelyn.
    • Muissa applikaatioissa äänet kyllä toimivat OK

3) Kahdesti on mennyt kovalevy jumiin.
    • 1. kerta ei ollut saanut tallennettua ajastettuja ohjelmaa eikä saanut mitään aiempaa tallennetta avattua (tällöin muistaakseni aiemmin UI ei ollut päivittänyt aiempaa tallenteen poisto pyyntöä).
    • 2. kerta ei saanut mitään tallennetta auki boksin käynnistyksen jälkeen.
    • Molemmilla kerroilla Android käynnistys ei auttanut vaan piti käyttää boksi sähköttömänä (en hoksannut pelkkää kovalevyn irrotusta kokeilla).
    Muuten on boksi toiminut kuten Android M versiollakin. HUB applikaatio versio molemmilla ollut V1. 0.30

Soffamies
  • Andoid N:llä pelkkiä "mustia aamuja". Ei suostu käynnistymään aamulla valmiustilasta lainkaan. Hetken aikaa musta ruutu ja perään "no signal". PAkko käyttää virtakaapeli irti jos hubi enemmän kuin pari tuntia valmiustilassa.
    ihmettä jo vuosi odoteltu
  • Itse kokeilen hubilla dnatv versiota 29. Sen saa kun poistaa päivityksen dnatv alista ja anna päivittää uuteen. Otin myös virransääatö pois päältä, jos auttaisi kovalevyn löytymisongelmaan.
    Sami S
  • Ehkä hiukan ironistakin, että Elisa Viihde -sovellus toimii nyt oikein hyvin hubissa. Löytyy Google Play kaupasta. Vielä kun Telia saisi Android TV -sovelluksen tehtyä, niin näkisi kaikkien kolmen operaattorin palvelut samalla boksilla.
    tk
  • Etsi viisi virhettä!
    Eikun ihan yksikin riittää..

Kyllä. Puuttuu kokonaan [KATSO]
    Näin on käynyt jo pitkän aikaa, viimeisen viikona aikana oikeastaan kaikki, niin yksittäiset kuin "jatkuvat tallennukset" kovalevylle saavat samanalisen ruudun, ei siis lainkaan nappulaa [KATSO].

Miksi minä joudun kovalevystä maksamaan kun se ei toimi. En tiedä onko syynä N-versio mutta ainakin tämä on alkanut N-version asentamisen jälkeen.

ihmettä jo vuosi odoteltu
  • N versiossa pitää kovalevyn USB johtoa irrotella, jotta kovalevy toimii. Muuten käy juuri noin.
    Sami S
  • Tälläinen oli Ville Partasen vastaus toisessa keskustelussa.

Android N ryhmään pääsee laittamaan allekirjoittaneelle sähköpostia. Lisään käyttäjiä viikkotahdilla eli tieto ryhmään lisäämisestä tulee todennäköisesti aina muutaman päivän viiveellä.
    N ryhmään haluavien on hyvä huomioda, että kovalevy toimii N:llä huonommin kuin M:llä.

DNA Ville PartanenTuotekehitysjohtaja
    Sami S