Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.
Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Onko mobiilimaksu turvallinen?

Mobiilimaksu on luotettava ja toimintavarma maksutapa. Mikäli sinulla kuitenkin on kysyttävää tietyn tuotteen tai palvelun maksamisesta tai maksutapahtuman onnistumisesta, kannattaa ensisijaisesti ottaa yhteyttä suoraan tuotetta myyvään kauppiaaseen tai palveluntarjoajaan. Puhelinlaskullasi veloitettujen tapahtumien osalta voit luonnollisesti aina kääntyä myös oman operaattorisi puoleen

Asiakkaan on tärkeää muista sulkea matkapuhelinliittymä, mikäli kännykkä katoaa tai varastetaan, jotta toinen henkilö ei pääse tekemään veloituksia puhelinlaskulle. Veloituksia ei pääse syntymään puhelinliittymän sulkemisen jälkeen.

Takaisin alkuun.

Kommentit

 • Heti ensimmäiseksi kun avaa DNAn liittymän kannattaa erikseen olla yhteydessä asiakaspalveluun mobiilimaksuominaisuuden sulkemiseksi. DNA tekee yhteistyötä DIMACON kanssa joka veloittaa DNAn asiakkailta aiheettomia mobiilimaksuja. Esimerkiksi minulla ja keskustelupalstoilta selviää, että lukemattomille muille maksu on tullut vaikka siitä ei ole näkynyt mitään ilmoitusta, eikä mitään ole klikannut tai hyväksynyt tai antanut kenenkään muun käyttää puhelinta. Pelkkä käynti epäilyttävällä sivustolla on varmaan aiheuttanut maksun. DNA ei auta vaan pyytää kääntymään ihmeellisten epäilyttävien sivustojen puoleen. Sieltä varmaan saisi uutta laskua mitään tilaamatta. Huijarisivustot varmasti osaavat peittää jälkensä ja muuttaa sivuja jälkikäteen.

  Muut operaattorit ovat uutisten mukaan jo vuosi sitten lopettaneet DIMACOn maksujen välittämisen.

  Mobiilimaksaminen olisi kieltämättä kätevää, mutta DNAlla se ei ole turvallista.

 • Anteeksi kirjoitusvirhe. Kyseessä oleva maksunvälitysyritys on DIMOCO (ei dimaco). Googlesta löytää nopeasti hakusanalla DIMOCO petos tai huijaus paljon kokemuksia.

 • DIMOCO:n kautta tapahtuvat veloitukset on toistaiseksi estetty varotoimenpiteinä lisääntyneiden yhteydenottojen takia.

  Mikäli laskulla veloitettavasta mobiilimaksun veloituksesta on kysyttävää, tulee näistä aina olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluun p.044 144 044. Laskua ei tule jättää osin maksamatta ja voimme selvittää mistä mobiilimaksun veloitus on syntynyt.

  Veloitusten muodostumista on tutkittu DNA:n toimesta, eikä näiden palveluiden osalta ole tapahtunut virheitä veloituksissa. Yhteydenottojen määrän takia asiaa kuitenkin tutkitaan uudelleen.

  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Minulta on tehty huijausveloitus DIMOCO 11.10.2016 23:07:40 12,400 euroa.

  En ole ostanut tai mobiilimaksanut mitään, eikä kukaan muu ole käyttänyt puhelimeni internetyhteyttä. En ole saanut mitään viestiä tai vahvistusta asiasta, että olisin tilannut DNA:n laskuttamaa palvelua.

  Tuntuu siltä, että DNA vain puolustaa näitä huijaussivustoja ja sovellusia. DNA:n vastaus 2 päivää sitten:
  Veloitusten muodostumista on tutkittu DNA:n toimesta, eikä palveluiden osalta ole tapahtunut virheitä veloituksissa. Veloitukset ovat aiheellisia emmekä näin ollen voi kyseistä laskua hyvittää. Veloitusten osalta ei ole havaittu epäselvyyksiä Broadcast Fun -palvelun osalta, joka on Dimocon kautta tilattu.

  En edes löydä internetistä mitään tietoja näistä DNA:n laskuttamista Dimocon välittämistä luotettavista palveluista, joissa ei ole mitään epäselvyyksiä!

 • Minulla myös on laskulla mobiilimaksu 15.00 € . En tietääkseni ole käyttänyt mitään missä maksu olisi mennyt puh numerolle.
  Olen yrittänyt noin kolme kertaa kysyä auton rekisteritietoja mutta en ole saanut mitään vastauksia. Onko Fonekta minun laskuttajani??
  Laskulla pitäisi kyllä myös näkyä mihin kyseinen mobiililasku viittaa ei voi kaikkia muistaa muuten.

 • Jos laskulla lukee DIMOCO, niin kyseessä on huijaus. DNA on tietääkseni ainut operaattori, jolta tulee näitä huijauslaskuja.

 • Laskulla Lukee DIMECO edemmäksi ei pääse tutkimaan kuka laskuttaa. Minun dna sopimukseni päättyy helmikuussa, nähtävästi pitää operaattoria vaihtaa.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.