Onko welho/dna kaapelissa joku Fortinet? Jos on, niin väärin konfattu...

Onko kaapeliverkon internetyhteydessä joku Fortinet päällä? Saan Fortinet ilmoitukse

Your access has been blocked by firewall policy 477.

kun yritän osoitetta: http://www.redalyc.org/revista.oa?id=455

Minkä pitäisi olla täysin akateeminen sivusto Meksikossa...

Kommentit

• Hei Markku!

Kyseinen sivu kyllä avautui tässä kahdella eri koneella normaalisti, sekä 4G yhteyden yli että kaapelinetillä joten onkohan vika vielä ajankohtainen?

Jos sivu ei edelleenkään avaudu ja tämä ilmoittaa jostain palomuurin asetuksesta niin ongelmaa tulisi etsiä omalta koneelta tai itse modeemista
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kyllä se vielä tänä 25.9 aamuna ennen 9:ää oli ajankohtainen. Ja tiedän kyllä että sivu aukeaa muualta, sen kokeilin...

Minulla on Cisco EPC3825 siltaavassa tilassa, eikä tuolle sivulle pääsyssä ennen ole ollut ongelmia. Tuskin nyt tuossa modeemissa mitään fortinet:ia on, etenkään siltaavassa tilassa?

Valitettettavasti en nyt pariin päivään pääse kokeilemaan kotoa uudestaan. Palataan sitten asiaan, kun pääsen uudestaan kokeilemaan.
  • Itselläni on samainen Cisco EPC3825 tässä jolla testasin ja yhteys toimii normaalisti, modeemin on router modessa ja palomuuri low asetuksella joten tätä kannattaa toki myös kokeilla
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Minulla on DNA:n Technicolor tc7200 kaapelimodemi taloyhtiöverkossa reitittävässä tilassa ja saan tuon estoilmoituksen yrittäessäni sivulla :

• Minä pääsin kaapeliverkossa tuolle sivustolle valokaapeli Plus modeemilla - tosin kesti jonkin aikaa.
    Olisikohan paikallaan resetoida modeemi ja laittaa se sitten siltaavaan tilaan.
  • "Olisikohan paikallaan resetoida modeemi ja laittaa se sitten siltaavaan tilaan."

No jos laittaa modemin siltaavaan tilaan, niin modemissa ei ole enää palomuuria. Tosin näyttää kyllä siltä, että operaattori on laittanut omat palomuurit vielä asiakkaan laitteen jälkeen ennen internettiin pääsyä.
  • Markku kertoi käyttävänsä modeemia siltaavassa tilassa. Siksi sitä ehdotin.