Operaan uusi käyttäjäprofiili

Minulla on aikaisemmin hankittu ohje, jolla voi luoda Opera selaimeen uuden käyttäjäprofiilin.
Se toimi aiemmassa Opera-versiossa ja työpöydälle syntyi uusi ikoni tuolle profiilille.
Poistin se silloin tarpeettomana.
Nyt ajattelin tehdä tuolla ohjeella uuden profiilin uusimpaan 62.0.3331.72 versioon.
Profiili syntyi, mutta työpöydälle ei syntynyt sen käynnistämiseen ikonia enkä keksinyt miten sen saisi tallennettua työpöydältä käynnistettäväksi (tai miten sen saisi käynnistettyä sammutuksen jälkeen).
Osaisiko jolu auttaa?