Operaattorilukitus mokkula

Minulla on ollut DNA liikkuva laajakaista, ja joudun nyt vaihtamaan operaattoria/hankkimaan uuden liittymän. Mistä tiedän, onko mokkulassa (Huawei) operaattorilukitus?
Selma Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Selma!

Mokkuloissa ei ole lainkaan operaattorilukitusta, ainoa muutos jonka mokkulaan voi joutua tekemään on asetuksissa APN osoitteen vaihto.

Mokkuloiden käyttöohjeet löytyvät täältä: https://www.dna.fi/tuki-mokkulat
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kiitos! Voitko laittaa vielä linkin ohjeeseen (APN-osoitteen vaihto), jos sellainen mahd tarvitaan.
    Selma
  • APN tiedon vaihtaminen onnistuu mokkulan asetusten kautta. Oliko sinulla tarkempi mokkulan malli tiedossa, niin voimme tarkistaa tarkemman ohjeen käyttöoppaasta?
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Huawei B715s-23c
    Selma
  • Kiitos. Käyttöohje löytyy osoitteesta https://www.dna.fi/dna-kotimokkula-premium-b715
    APN -asetusten muuttaminen neuvotaan oppaassa sivulla 17:

Avaa nettiselain, kun olet kytkeytynyt Kotimokkulan WiFi-verkkoon tai yhdistanyt laitteen Ethernet-johdolla.
    ➁ Kirjoita selaimen osoiteriville http://dna.mokkula tai http://192.168.1.1
    ■ Oletuskayttajanimi on admin.
    ➂ Valitse ylhäältä verkkoasetukset ja avautuvasta valikosta vasemmalta Internetyhteys
    ➃ Klikkaa APN-luetteloa auki.

APN-asetuksen voimaantulo saattaa vaatia Mokkulan uudelleenkäynnistyksen. Jos käytät Julkista IP:tä siltaavan tilan kanssa, huomioithan että Julkinen IP tarjoaa mobiiliverkossa vain yhden IP-osoitteen. Voit siis käyttää suoraan Mokkulassa vain yhtä laitetta kerrallaan. Huomioithan, että siltaava-tila toimii vain LAN4-portista.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • @Selma
    Luo modeemin hallinnassa kohdassa "Verkkoasetukset >> Internet-yhteys" uusi APN operaattorisi ohjeiden mukaan ja ota käyttöön.