Siirry uusimpaan kommenttiin

Operaattorin vaihto ja vanhan sopimuksen irtisanominen

Jos siirryn Dna:lle nykyiseltä operaattoriltani, niin päättyykö vanha sopimus automaattisesti siirron yhteydessä, vai pitääkö minun tehdä jotain?
Bigi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Hei Bigi!

  Jos siirrät puhelinnumerosi toiselta operaattorilta ja vanha sopimus on toistaiseksi voimassa, päättyy vanha sopimus automaattisesti samalla kun numero siirtyy DNA:lle. Jos nykyinen liittymä on määräaikainen, veloittaa vanha operaattori sopimuksen mukaiset maksut määräaikaisuuden loppuun.

  Nettiliittymien kohdalla vanha sopimus tulee irtisanoa erikseen.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Bigi ,älä tee sitä virhettä....sen jälkeen vasta ongelmat alkavatkin
  ex dna
 • Olen vaihtamassa Elisalle , koska liittymäni päättyy?
  Karin Marianne Gustafsson
 • Sopimuksen päättymisajankohta?
  Karin Marianne Gustafsson
 • Ei tämä nyt näytä toimivan!!!!!
  VASTAUS NYT!!!!!
  Karin Marianne Gustafsson
 • Hei Karin!

  Näet liittymän sopimuskauden itsepalvelusta tai voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme niin tarkistetaan asia.
  DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
 • Jos olet tyytymätön liittymään, eli et yksinkertaisesti saa sitä mitä sulle luvataan ja sulla on määräaikasuus niin sopimuksen pystyy päättämään ennenaikojaan ilman ylimääräisiä kuluja.

  Itse olen roikkunut tässä hirttoköydessä kohta 3 kuukautta, mutta kun ei saa yhteyttä vikapalveluun silloin kun olis aikaa ja tarvetta, niin on jääny täysin asiakaspalvelijoille vittuiluun sitten tämä meikäläisenkin kohtalo.

  Heidän syynsä se ei tietenkään ole että palveluntarjoaja on paska, mutta eipä sitä ole ketään muutakaan kenelle asiasta valittaisi.
  Samassa veneessä
 • Hei, Olen matkustamassa aasiaan päin moneksi kuukaudeksi, ajankohdasta en ole vielä varma mutta meno lippu on jo ostettu ja minulla on DNA määräaikainen sopimus. Niin miten tästä nyt irtisanon koska en halua maksaa turhaan mitään laskua kun en ole edes liittymää käyttämässä kuka tietää moneksi kuukaudeksi. Niin miten oikeen irtisanon?
  Samiha
 • Hei Samiha!

  Liittymän irtisanominen onnistuu asiakaspalvelun kautta. Jos haluat säilyttää saman numeron, voimme irtisanomisen sijaan myös vaihtaa tämän DNA Numeroparkki -liittymään, jonka kuukausimaksu on vain 1,90 €/kk.
  DNA Ida S palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.