operaattoripäivitys

Tuleeko tämä  viesti DNA:lta?
Ponnahdusikkuna: operaattori päivitys uudet asetukset saatavilla -> ei nyt tai päivitä.
Puhelin on apple iphone SE
Tarkistettu seuraava: asetukset-yleiset-tietoja: operaattori DNA 41.0

Kommentit

• Hei Pirkko!

Kyseessä on iOS käyttöjärjestelmän ilmoitus jos operaattoriasetuksia on muutettu, normaalisti puhelimet päivittävät nämä automaattisesti. Operaattoriasetukset vaikuttavat mm. mobiilidatan toimintaan
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Voisikohan viestiin saada myös se dna. Ehkäpä joku tarkenneviesti olisi hyvä.
    Päivi