Osa tilatuista maksukanavista ei näy kaapeli tv:ssä.

Moi,
Nyt ei ole muutamaan päivään näkynyt C More Totalin kanavat lainkaan kaapeli tv:n kautta ja DNA Mix8 paketin kanavista ei näy Discovery, Eurosport 1 ja 2, VH1 classic eikä Fight sport. Ilmoittaa vaan, että "ei pääsyä (6)".
Mutta kaksi paketin kanavsita näkyy, eli Discovery Investication ja Discovery Science toimivat.
Laitteena siis digiboxi Wbox HD3 cable ja siinä maksu tv-kortti.

Tietokoneella DNA-tv:n kautta kaikki ed.mainitut tilatut kanavat toimivat.
Wboxia on buutattu, kanavat on haettu uudestaan, kortti otettu laitteesta välillä pois ja sitäkin putsattu. Kaikkien kanavien signaalit ovat haun jälkeen tapissaan, ettei niissä pitäisi olla mitään vikaa. Harmittaa maksaa turhasta kk-maksuja, jos ei näy mitään.
Paikkana Kuopio.
Mika Ruotsalainen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Soita Dna vikapalveluun.
    0800 300 500
    Varmaankin on kortilta tippunut kanavia pois.

BQ24
  • Hei Mika! Kuulostaa vain siltä että tilauksessa tai valtuutuksissa on ongelmia, nämä saadaan korjattua asiakaspalvelun kautta. Valtuutukset voivat kadota jos kanavia ei ole katsottu pitkään aikaan, normaalisti laite ja kortti saavat nämä takaisin melko pian kun tilattua kanavaa pitää päällä.

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluun soittamalla p.044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30) tai puhelimen sovelluskaupasta löytyvän Oma DNA -sovelluksen chatin kautta.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Jos laite on ollut 2-3 kk käyttämättä, sen linkitykset ovat pudonneet pois päältä. Niitä ei saa takaisin omin voimin, vaan asiakaspalvelun on poistettava linkitys ja tehtävä se uudestaan.