Osamaksu

Voinko ottaa toinen laite osamaksulla, jos ensimmäinen myös osamaksulla, mutta tilasin jo loppulaskun
Aleksandra Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moi, kyllä se on mahdollista. Nettikauppa ilmoittaa, jos tilaus ei jostain syystä onnistukaan, esimerkiksi laiteluottoraja ei riitä (näin saattaa käydä jos uusi laite on hintava ja vanhasta on vielä maksamatta suuri summa).
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Mistä voin itse tiettä , että laiteluottoraja ei riitä
    Aleksandra
  • Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme jossa voidaan tarkastaa tilanne. Kiitos!

Tavoitat asiakaspalvelumme näppärästi Oma DNA -sovelluksen viestien kautta. Lataa sovellus iPhoneen App Storesta tai Android-puhelimeen (Esim. Samsung, OnePlus, Xiaomi) Google Play -kaupasta.