Osamaksulasku

Hei! Minulla on puhelin osamaksulla 24kk maksuajalla. Kuukaudessa maksettava summa on 13,55€ mutta voinko maksaa laskua esim 20€ kerralla ja se vähennetään jäljellä olevasta velasta? Olemme muutaman kerran maksaneet huomattavasti isomman summan kuin kk erä on, mutta velan määrä ei näytä pienentyneen juuri ollenkaan, onko tälle mahdollista tehdä jotain?

Kommentit

• Hei! Liikasuoritus kohdistuu ennakoksi laskutussopimukselle, ja kuittaa tulevia laskuja (jolloin esim. seuraava lasku saapuu 0e -summalla, jos maksettu summa on ollut niin suuri että kuittaa koko seuraavankin kuukauden erän). Käytännössä kuitenkaan laskun ekalla sivulla näkyvässä laskuttamaton summa -kohdassa ei ole huomioituna nämä liikamaksut, vaan kohta näyttää vain sen mitä on vielä laskuttamatta.

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Moi! Itselläni on myös sama tilanne, että haluaisin maksaa laitteesta puolet ekalla laskulla ja lyhentää jatkossa laitetta isommalla erällä kuukausittain. Minulla on myös liittymä samalla laskulla, niin miten osaatte kohdistaa nuo isommat erät laitteen lyhennyksiin?
    Simo
  • Hei! Laitetta ei ole mahdollista maksaa suurempia summia, kun laskulla on muitakin palveluita. Liikasuoritus kuittaa koko laskua, eli myös liittymän osuutta laskusta.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Oho, ei kuulosta kovin joustavalta. Voiko laskut eriyttää ja sitten lyhentää laitetta suuremmilla erillä?
    Simo
  • Tämä on toki mahdollista! Laskujen eriyttäminen onnistuu olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

www.dna.fi/yhteystiedot
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Meillä ei tule laskulle muuta kuin puhelimen osamaksu mutta eipä ole missää laskussa vielä näkynyt hyvityksiä vaikka kerran maksettu jopa 100€ kerralla puhelinta pois. Onko rahoja mahdollista saada takaisin tai summat hyvittää jäljellä olevasta velan määrästä vai palautammeko puhelimen ja ostamme toisesta liikkeestä jossa onnistuu maksaa isompia summia kerralla?
    Laura
  • Liikamaksut eivät tosiaan näy laskulla kohdassa missä näkyy laitteen laskuttamaton osuus. Jos liikamaksuja maksaa, tulee itse pitää kirjaa siitä paljonko on maksanut. Liikamaksut kuittaavat laskuja niin kauan kun liikamaksua on käyttämättä.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Haluaisin tietää kun haluaisin maksaa puhelimeni, joka on laskussa kokonaan pois ,,miten tämä onnistuu
    Anna-Maria Halttu
  • Hei Anna-Maria!

Olethan yhtdyessä asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044 tai laitathan meille viestiä Oma DNA -sovelluksen kautta, niin saamme tilattua sinulle loppulaskun puhelimesta. Kiitos!
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Hei, mistä nään paljonko minulla on maksamatta laskua osamaksusopimuksesta?Kiitos.
    Päivi Hautamäki
  • Hei Päivi!

Näet jäljellä olevan osamaksusaldon viimeisimmältä laskulta, Minun palvelustani tai Oma DNA -sovelluksesta.

https://minunpalveluni.dna.fi/kirjautuminen#

Voit ladata Oma DNA -sovelluksen iPhonelle App Storesta https://apps.apple.com/fi/app/oma-dna/id1445655346?l=fi tai Android-puhelimeen Google Play Kaupasta https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.dna.omadna.