Osamaksulaskut eri viitenumeroilla

Palaute: aivan käsittämätöntä, että laitteiden osamaksulasku on aina eri viitenumerolla. Ei ole siis mitään hyötyä, että sen tallentaa nettipankkiinsa, koska joka kerta joutuu vaihtamaan uuden viitenumeron. Se, että laskussa mainitaan "ylijäämä", on aivan älytöntä. Itse kai saan päättää minkä verran osamaksua milloinkin maksan, kunhan sen sovitun vähintään. Ei isompi maksu pitäisi olla mikään ylijäämä. Huono systeemi.
E. Juvonen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei!

Suosittelen vaihtamaan e-laskuun jolloin uusin lasku tulee aina verkkopankkiin automaattisesti. Saat myös halutessasi e-laskun veloittumaan automaattisesti tililtäsi.

Laskulla näkyvä maksuaikasopimuksen jäljellä oleva summa on vain tiedoksi esimerkiksi tilanteissa joissa miettii haluaisiko maksaa jäljellä olevan summan kokonaan pois. Tällöin se on helppo tarkastaa laskulta.

Huomioithan, että mikäli maksat enemmän kuin maksuaikasopimuksen normaali kuukausimaksu on, niin ylimääräinen summa kohdistuu myös laskulla oleviin muihin palveluihin ja liittymiin, eikä pelkästään maksuaikasopimuksella olevalle laitteelle.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Hei, kiitos vastauksesta. Oikein hyvä neuvo olisi kertoa miten e-laskun saa tilattua. Onneksi minulla ei ole teiltä muuta kuin nämä kuulokkeet. Kuulostaa todella huonolta systeemiltä, että ylimääräinen maksu jakaantuisi muiden palvelujen maksujen kanssa. Myös nettisivut omien tietojen ja laskujen yms osalta on todella sekavat ja hankalat käyttää, pistäthän viestiä eteenpäin. Ei houkuttele palaamaan palveluidenne käyttäjäksi jatkossa.
    Yst,
    E. Juvonen

E. Juvonen
  • Pahoittelut, linkki jäi uupumaan tuosta edellisestä viestistä. Eli e-laskuun vaihtamisesta löydät ohjeet täältä.

Ikävä kuulla, että olet kokenut nettisivumme sekaviksi! Mielellään kuulisimme tarkemmin miksi koet että ne ovat hankalat käyttää, niin saadaan tästä palautetta eteenpäin. 😊