Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Osamaksun loppulasku

Hei. Otin puhelimen osamaksulla. Onko mahdollista tilata asiakaspalvelusta loppulasku laitteelle heti? Vai onko pakollista maksaa ensimmäinen kuukausierä ensin ennen kuin loppulaskun voi tilata? Ja milloin laskut yleensä tulee?
Emma Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Hei Emma!

  Voit tilata loppulaskun maksuaikasopimuksella hankitusta laitteesta milloin tahansa ja homma hoituu asiakaspalveuumme kautta.

  Maksuaikalaskut lähetetään tavanomaisesti kerran kuussa kuukauden loppupuoliskolla.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Kauankohan loppulaskun saamisessa yleensä kestää? Olen odotellut laskua jo pian 3 viikkoa. Tuleeko lasku sähköpostiin vai postin mukana?
  Laura
 • Hei Laura!

  Loppulasku toimitetaan valitsemallasi laskutustavalla joko postitse, sähköpostiin tai e-laskuna verkkopankkiin. Lasku lähtee aina seuraavan kalenterikuukauden kuukausilaskutuksen aikataulussa eli nyt marraskuussa tilattu lasku lähetetään sinulle ensi kuun aikana.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Voiko laitteen/ puhelimen jäljellä olevan summan maksaa esim. vähän isommissa erissä. Kysyy Päivi
  Päivi Pesonen
 • Hei Päivi!

  Ethän jaa asiakastietoja Tukisivustolle sillä kyseessä on julkinen keskustelupalsta, kiitos. Sähköpostiosoitteesi on piilotettu viestistäsi.

  Voit maksaa halutessasi myös normaalia kuukausierää suuremman summan maksuaikasopimukselle. Lisätietoa löydät sivuiltamme dna.fi/laskutus.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Moikka! DNA:lta tuli viesti sähköpostiin, jossa luki sopimuksen purkaminen 10päivän kuluttua ellei maksa laskuja siihen mennessä. En ollut huomannut viestiä sähköpostissa ja olin maksanut 2/3 laskuista dna:lle. ilmoitusviesti sopimuksen purkamisestakin oli kerennyt tulla ilman huomaamattani, joten kaatuiko tämä osamaksusopimus lopullisesti siihen vai voiko asiaan vielä vaikuttaa?
  Alisa
 • Hei Alisa!

  Otatko viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme niin selvitetään tämä. Kiitos!

  Asiakaspalvelu 044 144 044
  ma-pe 8-18
  la 9-16.30

  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • mistä näkee laitteen loppuvelan?
  seija
 • Hei Seija!

  Löydät laskuttamattoman summan maksuaikalaskun ensimmäiseltä sivulta kohdasta "Sopimuksen jäljellä oleva laskuttamaton summa yhteensä". Tämä summa on kyseisen laitteen jäljellä oleva maksamaton summa. Jos haluat maksaa laitteen kerralla pois niin löydät ohjeet dna.fi/laskutus.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • The user wants to know the process so that logitech h111 mic not working will provide you all the details perfectly.
  Paine Vins
 • Elisalta voi tilata parilla klikkauksella loppulaskun osamaksu kaupasta ja lasku tulee parissa päivässä verkkopankkiin . Ei tarvi itse ynnäillä mitään eikä arvailla miten mikäkin lasku maksetaan . Just saying .
  kärpänen
 • Olen lopettanut liitymät (puhelin ja laajakaistan,gsm/netti gsm) 04.2019. Toinen operaattori teki lopetus / vaihto ilmoituksen DNA:lle. Puhelin sekä laajakaista (4g) alkoivat toimia uudella operaattorilla hyvin. Vielä tulee DNA laajakaistan laskuja? (liittymät olivat toistaiseksi voimassa, 4g modeemi olikin 2v sopimuksella?)
  Kannattaa olla tarkkana kun tekee sopimuksia DNA;n myyjän kanssa!
  .DNA:lta soitettiin ja sovittiin 4g modeemin veloitettavasta loppulaskusta, jonka hyväksyin. Olen ollut usein yhteydessä DNA palveluun, liittyen lopettuihin palveluihin, vielä selvitys jatkuu...Ja 4 g modeemi liittymän 19,90/kk lasku tulee vieläkin, touko-kesäkuulta?

  Petteri Ilola
 • Hei Petteri! Toinen operaattori ei pysty lopettamaan laajakaistan tilaustasi puolestasi, tämä onnistuu vain matkapuhelinliittymillä joiden puhelinnumeron siirrät operaattorilta toiselle. Laajakaistapalvelut sekä kaikki lisäpalvelut tulee erikseen itse irtisanoa, kuten sopimukset normaalistikin
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • perhana,että osataan tietämätöntä pitää ikäänkuin pilkkanaan, ostin puhelimen osamaksulla, maksoin 1-maksun laskussa ja luulin,loppu-laskun puhelimesta onnistuvan,kun puhelimen laskussa on viite-numero,millä sitä lyhennetään. maksoin loppu-velan kyseisellä viitteellä, ja nyt sitten ei tunnu tulevan selkoa, missä maksu on,ja se ei jostain syystä kyseisellä viitteellä menny tähän puhelimen maksuun, mihin kuitenkin ,,,kyseisellä viitteellä,, maksan lyhennystä?  olen varmaan tunnin soitellut ja monta viestiä pannut, luvataan vastata huomenna,ehkä parin päivän kuluttua,, no, äkkiäkös se viikko menee,,,,kun ei kuulu mitään? jos maksan vaikka muihin liikkeisiin ,,,viitteellä, velan pois,on kyllä onnistunut?  miten voi olla nuin vaikeaa dna-kaupassa hoitaa kyseinen maksu puhelimen loppu-maksuun tai edes palauttaa raha,jotta voin maksaa uudestaan jollain ,,oikealla,, kuitilla? ja saada takuu-lapunkin ,kun ei tullut sekään? PITÄÄKÖ AINA OTTAA JOKU ASIAN-AJAJA ? ja en halua vastausta,,ota yhteyttä,, koska olen monta päivää sitten koko päivän hoidellut asiaa.
  pekka karsikko
 • Ja olen antanut arkistointi tunnukset ym. Pitääkö pankin etsiä maksu ja palauttaa? Kun ei näy muuten onnistuvan.
  Pekka Karsikko
 • Hei Pekka!

  Jos olet toimittanut meille asiakaspalveluun suorituksesi maksutiedot, löydämme kyllä suorituksen ja olemme tarvittaessa yhteydessä sinuun asiasta.

  Puhelin on tottakai mahdollista maksaa pois yhdellä kertaa ja tämä onnistuu tilaamalla asiakaspalvelusta loppulaskun. Ilman loppulaskua tehdyt liikasuoritukset kohdistuvat viitteen perusteella ennakoksi laskuillesi, eivätkä kuittaa suoraan puhelinta maksetuksi.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • no kai sen ymmärrän, olen tilannut loppu-laskun,, muttei ole vissiin edes lähtenyt,kun ei ole saapunut,, abaut 4 päivää sitten,,, kun saan loppulaskun, oli ajatuksena tällä summalla kuitata se? vai meneekö liian monimutkaiseksi? eihän tämä puhelimen viitenumerola olva maksu voi mennä puhlin-maksujen lyhennyksiin tulevaisuuteen, niissähän on aivan eri viite taas?kun saan maksama ,,,hukassa,, olevan summan takaisin,,jos löytyy,,niin kuittaan sen puhelimeen, ja saan tuon paskan puhelimen antaa vaikka mustalaisille, kunhan saan takuu-lapunkin siihen,,,
  Pekka Karsikko

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.