Osamaksun pois maksaminen

Moi , voiko laitteen osamaksun loppuosan maksaa kokonaan pois vaikka on juuri maksanut edellisen muodostuneen laskun ?
Saapas 2.0 Ilmoita asiaton sisältö
Näytä paras vastaus

Kommentit

• Hei!

Voit kyllä maksaa laitteen loppusumman milloin tahansa pois samoilla laskun tiedoilla. Jäljellä olevan summan näet suoraan laskulta.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Onko tämä vielä mahdollista. Lopetin tänään 36kk maksusopimuksen puhelimestani ja olin siinä uskossa että loppu summa laitteesta tulee suoraan laskulla sähköpostiini jotta olisin voinut maksaa kaikki pois ja lähteä hakemaan uutta luuria 😁. Mutta jos ymmärsin oikein noilta keskustelupalstoilta että laitteen loppusumma tulisi vasta maaliskuun alun laskuun...... miksi ei voisi maksaa sitä silloin kerralla pois . Odottavan aika on pitkä
    Sami Lindgren
  • Hei Sami!

Jos olet tehnyt maksuaikasopimuksen 11.1.2018 tai sen jälkeen, laitteet laskutetaan liittymälaskulla yhdessä muiden laskutettavien palveluiden ja liittymien kanssa. Yksittäisen maksuaikasopimuksen voit maksaa halutessasi kerralla pois milloin tahansa kesken sopimuskauden. Tätä varten sinun tulee tilata maksuaikasopimuksen loppulasku asiakaspalvelusta.

Jos olet tehnyt maksuaikasopimuksen ennen 11.1.2018, maksuaikasopimuksella ostetut laitteet laskutetaan erikseen omalla laskullaan.

Mikäli haluat maksaa jäljellä olevat erät kerralla, tee näin:
    • Maksa sopimuksen maksut kerralla laskemalla yhteen viimeisimmän laskun loppusumma ja laskulla mainitun jäljellä olevan laskuttamattoman summan, jonka löydät laskun ensimmäiseltä sivulta kohdasta "Sopimuksen jäljellä oleva laskuttamaton summa yhteensä". Tämä summa on kyseisen laitteen jäljellä oleva maksamaton summa.
    • Muista maksaessasi käyttää viimeisimmän laskun viitenumeroa.
    Voit myös maksaa kerralla useamman maksuerän tai haluamasi summan ennakkoon. Tällöin saat seuraavilta kuukausilta 0-summaisen laskun kunnes maksamasi summa on käytetty. Laskutus jatkuu loppuerien osalta normaalisti sopimusajan loppuun asti.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Olen tehnyt sopimuksen 1.3.2018 ja tänään se on katkaistu ja onko tosiaan että loppusumman saan vasta maaliskuun alun olevaan laskuun.
    Sami
  • Ja loppulasku on siis tilattu
    Sami
  • Maksuaikasopimuksen irtisanominen muodostaa loppulaskun, joka muodostuu normaalissa laskutusaikataulussa (esim. jos irtisanot maksuaikasopimuksen lokakuussa, tulee loppulasku marraskuussa toimitettavaan lokakuun laskuun). Eli saat siis tässä tapauksessa laitteen loppulaskun seuraavan liittymälaskun yhteydessä.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Eli siis maanantaina ei järki juokse 😁 eli seuraava lasku minulle tulee normaalisti nyt viikon sisään ja siinä on eräpäivä helmikuun alussa. Niin siinä laskussa ei ole vielä laitteen loppusummaa. Pahoittelut tyhmistä kysymyksistä
    Sami