Osamaksun pois maksaminen

Moi , voiko laitteen osamaksun loppuosan maksaa kokonaan pois vaikka on juuri maksanut edellisen muodostuneen laskun ?
Näytä paras vastaus

Kommentit

• Onko tämä vielä mahdollista. Lopetin tänään 36kk maksusopimuksen puhelimestani ja olin siinä uskossa että loppu summa laitteesta tulee suoraan laskulla sähköpostiini jotta olisin voinut maksaa kaikki pois ja lähteä hakemaan uutta luuria 😁. Mutta jos ymmärsin oikein noilta keskustelupalstoilta että laitteen loppusumma tulisi vasta maaliskuun alun laskuun...... miksi ei voisi maksaa sitä silloin kerralla pois . Odottavan aika on pitkä
  • Hei Sami!

Jos olet tehnyt maksuaikasopimuksen 11.1.2018 tai sen jälkeen, laitteet laskutetaan liittymälaskulla yhdessä muiden laskutettavien palveluiden ja liittymien kanssa. Yksittäisen maksuaikasopimuksen voit maksaa halutessasi kerralla pois milloin tahansa kesken sopimuskauden. Tätä varten sinun tulee tilata maksuaikasopimuksen loppulasku asiakaspalvelusta.

Jos olet tehnyt maksuaikasopimuksen ennen 11.1.2018, maksuaikasopimuksella ostetut laitteet laskutetaan erikseen omalla laskullaan.

Mikäli haluat maksaa jäljellä olevat erät kerralla, tee näin:
    • Maksa sopimuksen maksut kerralla laskemalla yhteen viimeisimmän laskun loppusumma ja laskulla mainitun jäljellä olevan laskuttamattoman summan, jonka löydät laskun ensimmäiseltä sivulta kohdasta "Sopimuksen jäljellä oleva laskuttamaton summa yhteensä". Tämä summa on kyseisen laitteen jäljellä oleva maksamaton summa.
    • Muista maksaessasi käyttää viimeisimmän laskun viitenumeroa.
    Voit myös maksaa kerralla useamman maksuerän tai haluamasi summan ennakkoon. Tällöin saat seuraavilta kuukausilta 0-summaisen laskun kunnes maksamasi summa on käytetty. Laskutus jatkuu loppuerien osalta normaalisti sopimusajan loppuun asti.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Olen tehnyt sopimuksen 1.3.2018 ja tänään se on katkaistu ja onko tosiaan että loppusumman saan vasta maaliskuun alun olevaan laskuun.
  • Ja loppulasku on siis tilattu
  • Maksuaikasopimuksen irtisanominen muodostaa loppulaskun, joka muodostuu normaalissa laskutusaikataulussa (esim. jos irtisanot maksuaikasopimuksen lokakuussa, tulee loppulasku marraskuussa toimitettavaan lokakuun laskuun). Eli saat siis tässä tapauksessa laitteen loppulaskun seuraavan liittymälaskun yhteydessä.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Eli siis maanantaina ei järki juokse 😁 eli seuraava lasku minulle tulee normaalisti nyt viikon sisään ja siinä on eräpäivä helmikuun alussa. Niin siinä laskussa ei ole vielä laitteen loppusummaa. Pahoittelut tyhmistä kysymyksistä
  • Miksei teillä voi yksinkertaisesti valita ostaessa laitetta haluaako maksaa kerralla vai osissa? Aiheuttaa sekaannusta, kun haluan maksaa heti koko laitteen.
  • Hei Taina!

Myös kertamaksu on mahdollinen. Joissakin ennakkomyynnissä olevissa laitteissa on mahdollista ainoastaan valita maksutavaksi osamaksu, muuten myös kertamaksu on aina vaihtoehtona.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Ostin tabletin (verkkokaupasta) ja laskussa (joka mukana toimituksessa) ei mainita mitään kertamaksusta. Odottelen nyt siis ensimmäistä e-laskua, jossa haluaisin maksaa koko summan. Tällä sivustolla neuvotaan, että onnistuu ja dna:lta tullessa sähköpostissa sanotaan, että pitää olla erikseen yhteydessä asiakaspalveluun jos haluaa maksaa koko summan.
  • Jos et siis maksanut laitetta kerralla oston yhteydessä niin siinä tapauksessa kyseessä on osamaksusopimus ja kerralla maksaminen onnistuu tämän keskustelun ohjeiden mukaisesti. Laskulla tilaaminen ei siis ole mahdollista, ainoastaa maksaminen heti tilauksen yhteydessä tai osamaksusopimus.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Minähän en muuta halua kuin maksaa koko summan, mutta siihen ei verkkokaupasta tilatessa annettu mitään mahdollisuutta, niin miten olisin voinut maksaa oston yhteydessä.
  • Ostin puhelimen osamaksulla alkuvuodesta ja ensimmäinen lasku tuli nyt. Haluisin maksaa luurin kahdessa osassa, mutta laskun hinta on vaan 54e. Miten saan maksettua nyt puolet?
  • Hei Viivi!

Voit maksaa maksuaikasopimuksella hankkimasi laitteen joko sovituissa kuukausierissä tai tilata loppulaskun ja maksaa kaikki laskuttamatta olevat kuukausierät kerralla. Loppulaskun saat halutessasi tilattua asiakaspalvelustamme.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Tuleeko osamaksut puhelin laskuun se jäi minulta epäselväks
  • Hei Leevi!

Jos sinulla on omissa nimissä niin myös puhelinliittymä niin esim. puhelimen osamaksu laskutetaan samalla laskulla liittymän kanssa.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Olen ostanut marraskuussa puhelimen osamaksulla ja pari viikkoa sitten tilasin tietokoneen osamaksulla. Haluaisin nyt maksaa puhelimen kokonaan. Eli onnistuuko se tilaamalla puhelimen loppulasku vai onko läppärin ja puhelimen osamaksut jotenkin yhdistetty? Eli tuleeko minulle erikseen puhelimen lasku ja läppärin lasku?
    Emmi
  • Moi Emmi!

Saat tilattua puhelimen loppulaskun asiakaspalvelustamme. Näppärimmin tämä onnistuu laittamalla viestiä Oma DNA -sovelluksen kautta tai soittamalla asiakaspalveluun numeroon 044 144 044.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Hei, olen maksanut viimeksi tulleen puhelimen osamaksu laskun pari viikkoa sitten mutta,haluaisinki maksaa jo loputkin pois. Onnistuuko se?
    T
  • Moi! Loppulaskun tilaamalla voit maksaa loput pois. Loppulaskun tilaus hoituu olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Minkä hintainen iPhone 5 huolto on.Unohtunut salasana???!!!
    Seppo Airas
  • Minulla on samalla laskulla puhelinliittymä ja useampi eri puhelin osamaksulla. Jos haluan maksaa vaikka yhden puhelimista kerralla pois, niin miten saan maksut kohdistettua juuri tiettyyn puhelimeen?
    Anniina
  • Hei Anniina! Jos tahdot maksaa jonkin laitteen pois, tulee siitä tilata loppulasku olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei! Ostin puhelimen dna kaupasta ja siellä sanottiin että ensimmäisessä laskussa voi maksaa isomman erän kerralla. Nyt sain laskun ja aloin miettimään että onko se vain että vaihdan laskuun uuden summan vain ja maksan pois sen?!
    Sanna
  • Hei Sanna!

Voit siis maksaa kerralla useamman maksuerän tai haluamasi summan ennakkoon vaihtamalla vain laskun summan haluamaksesi, muut maksutiedot ovat samoja. Tällöin saat seuraavilta kuukausilta 0-summaisen laskun kunnes maksamasi summa on käytetty. Laskutus jatkuu loppuerien osalta normaalisti sopimusajan loppuun asti.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Laskusta
    ***Laitemaksut Kuukausierä 01.09.2020 - 30.09.2020 1kpl 11,080EUR Apple iPhone SE 128 Gt jäljellä olevat kuukausimaksuerät 5 kpl, yhteensä 55,40EUR Yhteensä 11,080EUR Laitteen jäljellä olevat kuukausimaksuerät 5 kpl, yhteensä 55,40EUR Laitesopimuksen jäljellä olevat maksut yhteensä 55,40 EUR***

Siis muutanko laskun summaksi 55.40 vai 66.48 ?? , maksaisin tän pois roikkumasta .
    Iita Hyytiäinen
  • Hei Iita!

Sinun tulee siis maksaa tuo laskutettu erä 11,08 e + jäljellä olevat laskuttamattomat erät 55,40 e eli yht. 66,48 e jos haluat maksaa kaikki jäljellä olevat maksut kerralla pois.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Hei!

Onko DNA:lla mahdollisuus ostaa puhelin osaksi suoraan rahalla ja loput osamaksulla?

Eli siis: olen ostamassa uutta puhelinta, ja haluaisin suoraan ostaessa maksaa noin 500euroa pois ja ottaa loput osamaksulla. Onko tämä siis mahdollista? Tai vaihtoehtoisesti voiko ensimmäisen laskun tullessa maksaa isompi summa kerralla ja maksaa loput normaaliin laskun hintaan?
    Ella
  • Hei Ella! Tämä ei valitettavasti ole mahdollista.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei!
    Mistä näen, kuinka palon puhelimestani on vielä maksamatta?
    -Heli

Heli Kokkonen-Kohl
  • Hei Heli!

Näet jäljellä olevan maksuaikasopimuksen saldon viimeisimmältä laskulta, Oma DNA -sovelluksesta tai Minun palvelustani.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Hei! jos ostan puhelimen osamaksulla ja haluan maksaa jossakin kuussa vaikka 200euroa normaalin kuukausisumman sijaan. Jatkuuko laskutus seuraavassa kuussa normaalisti, mutta vain maksamattoman osuuden summa pienenee?
    Silja
  • Hei Silja,

Voit maksaa maksuaikasopimuksella hankkimasi laitteen joko sovituissa kuukausierissä tai tilata loppulaskun ja maksaa kaikki laskuttamatta olevat kuukausierät kerralla. Loppulaskun saat halutessasi tilattua asiakaspalvelustamme.