osamaksut e-laskuiksi

Minkä kohdan valitsen pankissa laskuttajaksi kun teen e-lasku sopimuksen, kun kyseessä on ostetun puhelimen osamaksu lasku ei siis puhelinlasku tai nettilasku vaan ostos?

Heli Ali-Eskola Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Heli!

Valitse tässä tapauksessa laskuttajaksi "DNA Oyj" ja laskutusaiheeksi "Matkapuhelinliittymät ja maksuaika". Tunnistetiedoksi tarvitset viimeisimmän laskun viitenumeron.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Sain tämän DNA laskun:
    Laskunumero:xx
    Viitenumero:xx
    Asiakasnumero:xx
    Laskutuskausi:01.08.2019 - 31.08.2019

MIkä on tämä erä?

Maksuaikasopimus 36 kk kampanjahinta 0,00182,340,000,00182,3443,76226,10

Matti Mantsinen
  • Hei Matti!

Ethän julkaise asiakastietojasi täällä julkisella keskustelupalstalla. Mikäli sinulla on kysyttävää laskuerittelyyn ja laskun sisältöön liittyen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme joko soittamalla numeroon 044 144 044 tai puhelimen Oma DNA -sovelluksen kautta.