Osoitetietojen salaus

Hei, miten voin suojata yksityisyyttäni niin, että kun hakukoneilla haetaan yhteystietojani, näkyisi ainoastaan numero? Eli osoitetietojen salaus.
Näytä paras vastaus

Kommentit

• Hei Hanna!

Numeropalvelujen osalta voit määrittää liittymäkohtaisesti näkyykö pelkät nimitiedot vai myös osoitetiedot. Tiedot voi myös toki salata kokonaan.

Muutokset voit tehdä Minun palveluni kautta. Tietojen päivittymisessä kestää palvelusta riippuen noin viikon verran.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
    Paras vastaus
  • Moikka,

Voisitko kertoa tarkemmin mistä Minun Palvelu -portaalista tämä osio löytyy?  Ei löydy..

• Hei Moona!

Kirjautumisen jälkeen valitset etusivulla liittymänumeron jota haluat hallinnoida, jonka jälkeen rullaat sivulla alas kohtaan "Luettelotietojen muuttaminen"
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Hei!
    Miten saan puhelinnumeroni salaiseksi?

• Yllä olevan ohjeen mukaisesti Minun Palvelussa tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse 044 144 044 tai Oma DNA -sovelluksen viesti-palvelun kautta.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Puhelin litymäni :no salaaminen.Otan  sen humenna 19.2 2021 Kolo 12. 00 Käytööni
  • No sillä tiedolla ei varmaan kukaan tee mitään @raimo
  • Miten saan numeron salaiseksi? Luulin, että se on jo.
    Katja Ståhl
  • Näkeekö yritykset henkilötietojani puhelin numerostani? Siis jos esim tilaan netistä ja annan myyjälle numeroni niin näkeekö hän nimeäni tmv
    Ali
  • Hei Ali!

Liittymän puhelinnumerolla voi hakea nimi- ja osoitetietoja numeropalveluista. Oma DNA -sovelluksen tai asiakaspalvelumme kautta voi tehdä muutoksia mitä tietoja numeropalveluihin luovutetaan vai haluaako kieltää kaikkien tietojen luovuttamisen.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija