Oudot puhelut: onko vaaraa?

Moi! Eilen sain aamupäivällä puhelun nrosta +358400690288. Vastasin nimelläni (olen tilanteessa, jossa kaikkien tärkeiden puheluiden soittajien nrot eivät ole tiedossani) ja kun ei kuulunut mitään, sanoin haloo. Sen jälkeen naisääni alkoi puhua ja tunnustin sanan "Windows", jonka jälkeen suljin puhelun.

Viiden jälkeen sain puhelun nrosta +35722053891 ja numeron yhteydessä luki muistaakseni Kypros. Hylkäsin puhelun ja hetken päästä huomasin lokista, että oli tullut toinenkin puhelu, joka oli siis vain jäänyt vastaamatta.

Osaatteko sanoa, voiko näistä olla "vaaraa", eli onko mahdollista, että näiden takia koituu jotakin lisälaskua, kuten villit huhut ovat kertoneet?

Terveisin Kirsi

Kirsi Lehtinen Ilmoita asiaton sisältö