Outlook tilin asentaminen Samsung S 10 puhelimeen

Minulla on Outlook 365 läppärissä, mutta en saa asennettua sitä Android puhelimeeni. Sähköposti asetuksissa lähtevän postin palvelimenä on läppärissä smtp.dnainternet.net. Puhelimeen laitoin tuon saman, mutta Anroidissa pyydetään salasanaa, jota en tiedä. Mitä salasana -kenttään pitää syöttää?
Kari Vierikko Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Sen voi kiertää eli onko sinulla Microsoft tili silloin asennat DNA tilin outlook.comiin tällöin et tarvitse smtp palvelin tietoja. play kaupasta asennat outlookin ja kirjaudut tililläsi outlookkiin
    tuomas raatikainen
  • Huom muut kuin Outlook tili näkyy kansioiden alla
    tuomas raatikainen