Outo S-posti

Sain sähköpostiini viestin että liittymäsopimus nrolle 045******** on irtisanottu asiakkaan toimesta, mutta minulla ei ole koskaan ollut dna:n puhelinliittymää vain netti. Vaihdoin juuri mokkulan ja sim-kortin sen mukana, onko tuo mahdollisesti siihen liittyvä viesti vai jotain muuta?

Kommentit

• Hei Hilkka!

Mokkuloiden liittymät toimivat samalla tapaa kuin puhelimissakin, eli näillä on oma puhelinnumero. DNA:lla nämä ovat normaalisti 045- alkuisia numeroita.

Jos olet siis tilannut päivityksen mokkulan liittymään ja saanut sekä irtisanomisvahvistuksen että tilausvahvistuksen uudesta sopimuksesta niin asia liittyy tähän tekemääsi muutokseen.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Voi olla jokin huijausviesti.Niitähän liikkuu paljon,
    eri operaattoreiden nimissä tehtyinä.
    Pyydettiinkö viestissä vastaamaan johonkin sähköpostiin,
    tai puhelin-numeroon.
    Tombstone
  • Ei pyydetty vastaamaan tai antamaan mitään tietoja. Ilmeisesti se oli vain edellisen mokkulan irtisanomisilmoitus ja ihan oikea viesti dna:lta kuten vähän oletinkin, mutta en ollut ihan 100% varma.
    Hilkka