Outo tekstiviesti numerosta 14779

Sain tekstiviestin numerosta 14779, jossa sanotaan näin: "Rekisteröintisi Prepaid sovelluksesta on poistettu, koska et ole käyttänyt sitä pitkään aikaan. Jatkossa mobiilidata laskutetaan liittymäsi normaalin hinnaston mukaisesti. Jatka sovelluksen käyttöä rekisteröitymällä uudelleen tästä http://durin.nxtfwd.com/s/ul/dna_fi"

Onko tämä huijausviesti? En uskalla klikata linkkiä jos sieltä tulee joku virus. Käytän prepaidia jatkuvasti joten en ymmärrä miten tämä voisi olla aito.