Pääkäyttäjän salasana

Onko minun, pääkäyttäjän, salasana w- tunnukselle sama kuin salasana, jolla kirjaudun omille sivuille tai salasana, jolla kirjaudun webmailiin? Tarvitsen sen aliastilin salasanan muuttamiseen.
Ali Bardy Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Minä sain silloiselta Welholta (tai olisiko vielä ollut HelsinkiTelevisio), kun liityin heidän verkkoonsa. Se ei siitä ole vuosiin miksikään muuttunut.
    Se ei ole sma kuin millä menen Minun Palveluun. En tiedä millä käyttäjätunnuksella webmailiin kirjaudut, joten siihen en osaa sanoa.
    Yritin Minun Palvelusta tuota salasanaa etsiä, mutta en löytänyt.
    Parasta kun soitat asiakaspalveluun ja kysyt sieltä.
    PW
  • Jos käytät pääkäyttäjänä webmailia, niin se salasana pitäisi kelvata. Aliashan voisi itse vaihtaa salasanansa.