Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.
Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Palaute tv-palveluista

Molempiin tilauksiini on ilmestynyt sama rinnakkaiskortin numero, eikä pääkorttia löydy "minun tuotteistani". Ei siis onnistu linkitys, ei myöskään kortin lisäys. Pääkortti toimi kuitenkin ensimmäisen viikon. Asiakaspalvelu tukossa eikä puhelimitse saa kuin myyntipalvelua. Myös laskutus toimii ripeästi. Älkää hyvät ihmiset ostako DNA:lta mitään!!!

Kommentit

 • Hei Juha, siirsin keskustelusi omaksi aihealueeksi. Harmi kuulla tuollaisesta häiriöstä. Kuulostaa kyllä oudolta, että tilauksissa on sama korttinumero. Voi olla järjestelmävirhe kyseessä.

  Asiakaspalvelua saat myös Facebookin ja Twitterin kautta. Palveluajat arkisin 8-20 ja lauantaisin 10-17.
  Mobiiliasiakaspalvelun löydät sivulla https://www.facebook.com/dna.fi ja DNA Welhon asiakaspalvelun https://www.facebook.com/DNAWelho

  Twitterissä asiakaspalvelu on @DNA_Palvelu

 • Hyvä, kiitos vastauksestasi. Olet selvästi selvästi sisäistänyt asikaslähtöisen markkinoinnin perusidean ja paneutunut asiaani. Mutta voiko joku kertoa, miten saisin näkyviin ne kanavat joista olen sopimuksen yhtiönne kanssa tehnyt?

 • Hei Juha!

  Helpoiten asiassa päästään auttamaan, kun olet yhteydessä asiakaspalveluumme joko soittamalla numeroon 044144044, yksityisviestillä Facebookissa tai Twitterissä. Tältä illlta asiakaspalvelumme on valitettavasti jo sulkeutunut, mutta palvelemme pitkäperjantain jälkeen jälleen lauantaina klo 9 alkaen.

  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Minustakin se olisi helpointa olla puhelimitse yhteydessä, mutta kun aukioloaikoina nauhoite kertoo puhelinpalvelun olevan ruuhkautunut ja pyytää soittamaan myöhemmin tai olemaan yhteydessä omapalvelun kautta. Kerroin jo aiemmin, että vain myyntipalveluun saa yhteyden puhelimitse ja sieltä voi ostaa ja tilata mitä vaan. Mutta mitäs sitten tehdään kun laitteet ei toimi?

 • Soitetaan joko asiakaspalveluun tai vikapalveluun! Eikä anneta saadun viestin hämätä, sillä on tarkoitus eliminoida turhat soittajat pois.

 • Asiakaspalvelu on niin pahoin ruuhkautunut, ettei sen nauhoitteen jälkeen ole mahdollisuutta jäädä linjalle enää odottelemaan. Aiemmin nauhoitteen jälkeen sitkempi saattoi jäädä kuuntelemaan musiikkia, mutta enää sekään ei ole mahdollista.

 • Tänään taas asiakaspalvelu tukossa. Nauhoite kertoo että asian voi hoitaa myös netissä omapalvelun kautta. Täällä asiakaspalvelu pyytää olemaan yhteydessä puhelimitse. Toimimattoman Seagaten kanssa kävin DNA myymälässä, jossa eivät ottaneet sitä vastaan. Kotiin tultuani sain s-postin, jossa Seagate kovalevy pyydetään toimittamaan DNA myymälään. Veikkaan, että tähän joku sieltä asiakaspalvelusta vastaa siten, että pyydätte olemaan yhteydessä puhelimitse asiakaspalveluun. Sitten taas käynti myymälässä jne...

  Soitin myös teidän puhelinvaihteeseen ja pyysin yhdistämään asiakaspalvelusta vastaavalle henkilölle. Mutta vaihde ei voi kuulemma välittää puheluita. Olette siis keksineet sellaisen puhelinvaihteen. Jätin puhelinvaihteen välityksellä soittopyynnön asiakaspalvelusta vastaavalle henkilölle. Siihen en ole saanut vastausta.

  Jos tätä vuodatusta joku tältä palstalta lukee, niin tehkööt omat johtopäätöksensä.

 • Hei Juha!

  Puhelimessa pyörivä ruuhkatiedote kertoo asiakaspalvelun olevan ruuhkainen ja jos asiasi ei ole kiireinen, soittamaan myöhemmin uudelleen. Jos asiasi on kiireinen, voit jatkaa jonottamista normaalisti tiedotteen jälkeen.

  DNA Kaupassa on taas toimittu väärin, kun kovalevyä ei ole otettu vastaan. Kyseessä on DNA:n yleinen ohjeistus Wbox HD3 kanssa myydyn yhteensopimattoman kovalevyn kanssa. Toimimaton kovalevy vaihdetaan uuteen.

  Mitä vaihteen kautta lähetettyihin soittopyyntöihin taas tulee, DNA:n operatiivinen johto tai päälliköt eivät käsittele reklamaatioita, vaan nämä kaikki hoituvat kuntoon asiakaspalvelun kautta.

  DNA Iiro palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.