palautusta tai vaihtoa toiseen malliin

ostin liikkeestänne Lenovo Tab M10 FHD Plus-tabletin, tarkoitus oli alunperin ostaa Nokia T20, muttei kuulemma ollut suojakuoria kaupassa ja kun kysyin akkukestosta  laitteiden välillä myyjä sanoi niiden olevan lähes samat. Speksejä ei ollut näkyvillä, joten luotin myyjään ja kaupat tehtiin koska löytyi myös suojakuori Lenovoon. Kotona otin heti laitteen käyttöön , ja tutkailin testejä ym laitteesta. selvisi että akun kapasiteetti oli vain 5000 mAh kun Nokialla se on 8200 mAh. Tämän tiesin ennakkoon ja akunkesto on minulle hyvin tärkeä ostokriteeri.  Myyjä suoraan sanottuna valehteli!
Voinko saa vielä tilalle Nokia T20? Ostin padin 17.8.
Mika Rossi

Kommentit

• Hei, harmi kuulla ettei laite ollutkaan sellainen kuin piti. Käythän selvittämässä asiaa siinä DNA Kaupassa, jossa kaupat tehtiin, kiitos!
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Hyvä Ida T, täytyy varmaan mennä tällä Erno L myyjällä oman etunsa takia varmaan vain eri käsitys myyntitilanteesta. heti kun mahdollista vaihdan puhelin ym liittymät Dna:lta luotettavampaan firmaan! Kiitos ja näkemiin!!
    Mika Rossi