Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

"Palkintopuhelin" Samsung S9

Onko DNA:lla joku kampanja menossa? Sain kesken nettiselailun ( Firefox) palkkiotarjouksen Samsung S9:stä 1 euron hintaan. Korttimaksu kuitenkin "tilttasi"ja kyseinen sivu osoittautui ei suositeltavaksi. Miten asia on oikeasti??
Adam Mykkänen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.