Palvelinyhteyttä ei voitu muodostaa.

Vaimollani DNA kännykkäliittymä. Outlook- sähköpostin vastaanottaminen ei enää onnistu, lähettäminen onnistuu. Painaessani päivitä tulee ilmoitus "palvelinyhteyttä ei voitu muodostaa". Mitä voisi kokeilla ongelman poistamiseksi? Puhelin on Sony Xperia.

Kommentit

• Hei! Kannattaa tarkistaa, että sähköpostiasetukset ovat kunnossa.

Lähtevän sähköpostin palvelimen osoite DNA -liittymissä on smtp.dna044.com. Saapuvan sähköpostin palvelimen osoite tulee sähköpostitilin tarjoavalta palveluntuottajalta.