Palveluviestit prepaid-liittymällä.

Onko DNA Super Prepaid liittymällä mahdollista lähettää palveluviestejä, jos on niin onko sille minimisaldo?
Mikko

Kommentit

• Palveluviestit Prepaid -liittymällä

Onko DNA Super Prepaid -liittymällä, mahdollista lähettää palveluviestejä, ja jos on, niin onko sille jokin minimisaldo, minkä verran liittymässä tulee olla ladattua saldoa jäljellä?
    Mikko
  • Palveluviestit Prepaid -liittymällä

Onko DNA Super Prepaid -liittymällä, mahdollista lähettää palveluviestejä, ja jos on, niin onko sille jokin minimisaldo, minkä verran liittymässä tulee olla ladattua saldoa jäljellä?

Mikko
  • Hei Mikko!

DNA Super Prepaid- liittymällä on mahdollista lähettää palveluviestejä.
    Päätilin saldon (ns. normaali saldo) tulee olla vähintään seuraavien minimisaldojen tasalla:
    - 060097888, 060097889, 0600821235 ja 06008391 -alkuiset: 23,00 €
    - 07001-, 07003- , 07004- ja 07009 -alkuiset: 10 €
    - 07000-, 07002- ,07005-, 07006-, 07007-, 07008-, 0600- ja 01001 -alkuiset sekä 020202: 0,1656 €.

Palvelulla ei voi soittaa maksupalvelulain mukaisiin 0606-, 0707- ja 0708- alkuisiin palvelunumeroihin.
    DNA Laura palveluasiantuntija
  • "Päätilin saldon (ns. normaali saldo) tulee olla vähintään seuraavien minimisaldojen tasalla:
    - 060097888, 060097889, 0600821235 ja 06008391 -alkuiset: 23,00 €
    - 07001-, 07003- , 07004- ja 07009 -alkuiset: 10 €
    - 07000-, 07002- ,07005-, 07006-, 07007-, 07008-, 0600- ja 01001 -alkuiset sekä 020202: 0,1656 €."

Nämä ovat Palvelu-PUHELU Minini-Saldorajat; DNA Prepaid-; DNA Super Prepaid-; DNA Arvo-; sekä DNA Super Prepaid -matkaviestinliittymillä

MUTTA ;

Miten Asia (Minimi-liittymäSaldot) OVAT näillä DNA Prepaid-; DNA Super Prepaid-; DNA Arvo-; sekä DNA Rajaton Prepaid -matkaviestinliittymillä - tällä hetkellä 01/2023 - käytettäessä SMS -Palvelu-TEKSTIviestejä (Short Message Service) ?

https://www.traficom.fi/fi/viestinta/laajakaista-ja-puhelin/lyhytsanomapalvelunumerot-sms

https://www.traficom.fi/fi/viestinta/laajakaista-ja-puhelin/myonnetyt-ja-vapaat-lyhytsanomapalvelunumerot-sms

DNA Telenor
  • Minimisaldot koskevat niin palvelupuheluja- kuin viestejäkin.
    DNA Laura palveluasiantuntija
  • Tuossa EI ilmene numerosuunnittain SMS -LAJITELTUINA lyhytnumeroittain Palvelu-TEKSTIviestien käyttöön tarvittavat liittymä-Minimisaldot DNA Prepaid-; DNA Arvo-; DNA Super Prepaid-; sekä DNA Rajaton Prepaid -matkaviestinliittymillä. Mitkä (kuinka paljon euroissa) ne ovat?
    Kaikki suomalaiset - voimassaolevat SMS -lyhytnumerot PalveluTEKSTIviestien käyttöön löytyvät siis täältä :

https://www.traficom.fi/fi/viestinta/laajakaista-ja-puhelin/myonnetyt-ja-vapaat-lyhytsanomapalvelunumerot-sms

Pyydän Teitä siis listaamaan (erittelemään) tähän alle (oheen) ne liittymä-minimisaldot; SMS -TEKSTIviestien lähettämisiksi DNA Prepaid-; DNA Arvo-; DNA Super Prepaid- sekä DNA Rajaton Prepaid -matkaviestinliittymillä; lähetettäessä SMS -TEKSTIviestiä. 1**** -muotoisiin; MAKSULLISIIN SMS -Tekstiviesti lyhyt-palvelunumero -suuntiin.

Ne EIVÄT ilmene laisinkaan ylläolevan (oheisen) viestin listauksestanne.

Pasi
  • Miten on, DNA Laura ?

Voisitko ystävällisesti tehdä, kuten ylläolevassa, edellisessä viestissäni Sinua pyysin TÄHÄN keskusteluketjuun tekemään ?
    Pasi