Pankkitoimintojen suojaus

Miksi pankkitoimintojen suojaus -banneri ei näy istunnon aikana? Näkyi aiemmin ja  DNA Turvapaketti on. Suojaus on käytössä, tarkistettu asetuksista.
Paavo Pennanen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• pankkitoimintojen suojaus katosi.??

Jorma Huomo
  • Se pitää asentaa uudestaan, näin on ainakin Telain vastaavassa. Ehkä F-Secure on tehnyt jhotain muutoksia siihen. Avaamalla Turvapaketin, pitäisi alkuruudussa näkyä, jos ei ole asennettuna ja pyytää sen tekemään.
    mie