Suoramaksu ja paperilasku

Hei!
Hoidan 94v mieheni tädin asioita. Hänen liittymänsä lasku tulee suoraveloituksena pankkiin. Hänellä ei ole verkkopankkitunnuksia ei söhköpostia eikä nettiä tai muutakaan millä pääsisimne oma dnahan. Nyt hän haluaisi luopua paperilaskusta mikä hänelle lähetetään vaikka lasku meneekin suoraveloituksella. Kuinka sen hoidamme? Riittääkö pelkkä soitto ja mihin numeroon?
Saila Rouhiainen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei! Kun laskutus on suoramaksuna, tulee laskusta aina paperinen suoramaksuilmoitus, eli tätä ei valitettavasti saa pois.

Käytännössä kuitenkin suoramaksun voi muuttaa e-laskuksi pankin kautta, jolloin laskusta ei enää tule mitään erillistä paperia kotiin. E-laskun voi myös asettaa veloittumaan automaattisesti eräpäivänä samaan tapaan kuin suoramaksunkin.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei. Mutta kun hänellä ei ole omaa verkkopankkia? Voisiko maksun saada minun dnahan ja saada sinne hänelle teiltä käyttäjätunnukset? Muistutuksen/linkin laskusta tekstiviestinä hänelle tai vaikka minun sähköpostiin. Onko se mahdollista ja maksullista.
    Saila
    Saila Rouhiainen
  • Sori. Tajusin juur et sehän voi hoituakin noin e-kaskuna mutta mielenkiinnosta ja vastaisenvaralle onnistuisiko "reitti" tälkaisessa tapauksessa minun dnan kautta?
    Saila
    Saila Rouhiainen
  • Yksi vaihtoehto on vaihtaa sinut sopimukselle maksajaksi, jolloin laskut tulevat sinulle esim. sähköpostitse. Maksajan vaihto onnistuu olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme 044 144 044.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei!
    Kiitos vinkistä 😊 tämähän olisi oiva vaihtoehto koska hoidan osin hänen maksuliikennettään. Hän on erittäin teräväjärkinen edelleen kuitenkin, katsotaan minkä vaihtoehdon hän valitsee.
    Kiitos paljon neuvoista 💖
    Hyvää ja iloista vuodenjatkoa! Saila
    Saila Rouhiainen