paperilaskun muutos sähköiseen

hei,
Miten saan muutettua paperilaskun oma Dnahan?

Kommentit

• Hei! Laskutustavan muutos onnistuu Oma DNA -sovelluksessa sekä Minun Palvelussa, tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Oma DNA -sovelluksessa teet muutoksen seuraavasti:
    Sisäänkirjautumisen jälkeen paina näytön oikeassa alareunassa Muut. Sieltä valitse Omat tiedot ja Laskuasetukset. Sen jälkeen klikkaa haluamasi maksajan kohdalta, jolloin löytyy kohta Laskutustapa, jossa on kynän kuva. Sitä muokkaamalla voit vaihtaa käyttöön sähköpostilaskun tai laskun vain itsepalvelukanaviin.