Paramount+ DNA:n valikoimiin?

Toivoisin tätä DNA:n valikoimiin koska täältä löytyy kaikki MTV:n, Comedy Central sekä Nickelodeonin ohjelmia sekä Paramount Picturesin leffoja jota ei välttämättä näe muualla.

Lisätietoa: https://www.vimnnordics.com/en/brands/paramount-plus/

Sit kysyisin et mikä tilanne Disney+ palvelun kanssa jota kans toivoin DNA:n valikoimiin?

Kommentit

• Hei Antsa!

Kiitokset palautteesta! Tällä hetkellä ei ikävä kyllä ole tarkempaa tietoa kyseisten palvelujen saapumisesta DNA:n valikoimiin. Tiedotamme toki heti uusista palveluista kun nämä ovat ajankohtaisia.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • @DNA Ilkka Aivan mut onks toi mun toive noist molemmist palveluist laitettu eteenpäin?
    Antsa
  • Terveiset välitetään eteenpäin! 😊
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Disney plus tulee kaikkien tilattavaksi tyyliin Netflix kunhan se tänne saapuu. Ja DNA:n kauhuksi tukee 4K/HDR-kuvaa 😀
    Janne
  • Ja Paramount plussan voit tilata myös, ei siihen DNA:ta tarvitse. Tosin tunnarit pitänee tehdä Telia TV:hen mutta se on maksuton.
    Janne