Paramount Network ohjelmaopas

Miksi Paramount Network ohjelmaopas näyttää aina vääriä ohjelmatietoja? Väärät ohjelmatiedot näkyvät sekä TV:ssä että digiboksissa.

Kommentit

• Hei Make! Eroavatko ohjelmatiedot https://tvopas.dna.fi/ sivun tiedoista? Ainakin nämä näyttäisivät olevan linjassaan
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Eroavat. Esim klo: 21.00 alkaa elokuva Kiukun parempi puoli, mutta ohjelmaoppaan mukaan alkaisi mukamas elokuva Diktaattori. Jotkin ohjelma tiedot kyllä pitävät tänään paikkansa alkuillasta, eli jonkin muun kanavan tietoja se ei näytä. Kun katsoin pitemmälle, niin yksikään elokuva ei lähitulevaisuudessa ole oikein.
    Make
  • Okei, onko kyse antenni- vai kaapel-tv:stä ja mistä paikkakunnasta?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kaapeli, mutta digiboksi on hybridi ja siinä näkyy myös antenni ja myös sillä puolella on tiedot väärin. Paikkakunta on Lahti.
    Make
  • sama täällä , Kaapeli Lahdessa epg Sony tv . Jokunen ohjelma on välillä kohdallaan , suurin osa mitä sattuu . Sama tilanne ollut kanavan lanseerauksesta lähtien .
    Saapas 2.0
  • Jeps kiitos lisätiedoista, selvitetään mikä EPG tiedoissa mättää
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Samoin täällä ja kaapeli ja Lahti. Ongelma ollut alusta alkaen. Joskus tuntuu, että 2 seuraavaa päivää olisi ok, mutta siitä eteenpäin vääriä tietoja.
    JP
  • Sama ongelma Helsingissä DNA kaapeliverkossa. Ongelma ollut siitä lähtien kun MTV vaihtui Paramount Networkiksi.
    TP
  • Huomasin, ettei Paramount Networkin ohjelmatiedot näy DNA TV -sovelluksella.

Sovelluksella ei myöskään voi katsoa useita kanavia. Muuten olen pääpiirteissään tyytyväinen DNA TV:hen, varsinkin kun ohjelman saa tallentumaan verkkotallenteihin nykyään kaukosäätimellä.
    Tommi Pitkänen
  • Ainakin täällä näkyy Android puhelimen sovelluksella nuo ohjelmatiedot @Tommi , jollain laitteella ei ilmeisesti näy, mutta tiedosta ei ole tutkimisen kannalta oikein hyötyä, kun ei tiedä millä ne ei toimi. Tosin ei DNA mitään tutki täällä annettujen viestien perusteella, joten siinä mielessä ihan sama 😀