PC nat tyyppi strict

Hei, käytän Huawei B715s-23c reititintä ja mietin miten saisin NAT-tyypin toimimaan oikein. Olen yrittänyt jo port forwardingia, asettanut osoitteen julkinen.dna.fi oletus APN:äksi, bridge modea, UpnP on päällä mutta mikään ei tunnu toimivan. Missään pelissä millään laitteella ei ikinä ole ollut mitään muuta kuin strict tai type 3 nat.
Sillä ei ole niin väliä miten ongelma ratkeaa kunhan se nyt ratkeaisi. Auttaisiko esim uusi reititin?