Peilaus ja ohjelmatiedot hävinneet

Mistähän johtuu, että iPadin tai iPhonen peilaus hubin kautta ei enää toimi? Jää vain ikuisesti hakemaan paria. Samoin myös ohjelmatiedot ovat kadonneet ihubista katsottuna, olleet pois jo useita päiviä. Apista tiedot löydän.
Hanna Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Hanna!

Peilauksen kanssa on ollut tiedossa yleinen ongelma joka pitäisi saada kuntoon kaikilta sitä koskettaneilta käyttäjiltä tämän viikon loppuun mennessä. Ongelma korjaantuu siis Googlen päivityksien myötä sekä sillä, että hubi on päivitetty uuteen Android N:ään. Android N päivitys jaetaan niin, että se on porrastetusti saatavilla kaikille asiakkaille viikon loppuun mennessä.

Mitä ohjelmatietoihin tulee niin näiden kanssa ei ole mitään ongelmaa tiedossa. Eikö tietoja ole siis lainkaan millään kanavalla? Kannattaa alkuun kokeilla virtaresettiä ja kokeilla vaihdella ainakin parille eri kanavalla ja pitää aina hetki kanavaa auki ennen vaihtamista.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Ei juma teijän kanssa. Mitä te menette räplimää niitä ominaisuuksia jotka toimii!

Koko henkilöstö sieltä tuotekehityksen ja ohjelmoinnin puolesta vaihtoon. Ammattilaisiakin on saatavana.
    Timppa
  • Ja on ongelmaa tiedossa ohjelmatietojen kansaa!

Oiskos mitään jos perustaisitte sellasen "vika ilmootus" palvelun jolla infoaisitte kun joku prakaa tietoisesti?
    Ei yhtään ilmoitusta koskaan, koska ettehän te mistään "yleisistä" mitään koskaan tiedä tai ainakaan myönnä.

Näiatä.palstojen kirjoituksista saisi aikaan muuten aika hyvän dokkarin.

Kun asiaksta kustaan silmään joka tasolla.

Timppa
  • ei toimi vieläkään 😣
    poro
  • Joulumyynti puskee päälle niin nykyiset asiakkaat ongelmineen kiinnosta ketää.... jos nyt muutenkaan.
    Laitetta ei ole saatu toimivaksi edelleenkään edes perus toiminnoiltaan ja jumimista esiintyy koko ajan. Kuva laahaa ja tekstitys tulee perässä.
    Kaikki tämä on ilmaisella datastreamin seuranta softallakin jo havaittavissa.

Itse pusasin 49€(toimituksineen) kiinan boxista vastaavan jossa softa pyörii kuin kitkarengas kehätiellä.
    Ei pykimistä ei katselun keskeytyksiä kun boxi haluaakin alkaa näyttämään netflixiä tai youtubea kesken tallenteen katselun.
    Ainoa ongelma on ettei DNA TV systeemiä saa toimimaan kuten hubissa, koska dna on sen linkittänyt laitekohtaiseksi.
    Tämä nyt tietysti rikkoo kuluttajansuojalain pykälää siitä, että palveöun tarjoaja EI SAA pakottaa asiakasta käyttämään vain heidän päätelaitetta. Tästä on sanktioitu operaattoreita ennenkin mm. modeemien osalta.
    Eli kaikki muu toimii mutta viihdekirjastoon en pääse ja dnatv:tä joudun käyttämään tässä mobiili sovelluksen läpi ja siten suoria kanavia sen kautta tippuu pois, mutta niitä varten on antenni ja toinen sovellus.
    Vaikeaa kun kaikki olisi mahdollista saada yhteen kun avaisivat vain tuon mobiilipuolen palveluihin ilmaiskanabien live streamin ja viihdekirjaston.
    Tämä itseasiassa on kans asia jonka kulutyajansuojalaki kieltää.
    Tässä muuten onnistui maksukanavienkin tallennus ulkoiselle ja katsella niitä sit vaikla vlc playerilla autossa.

Että kiitos vaan dna. Onpaan nyt tullut sit opeteltua tämäkin homma.

PS. Kuvan laatu on todella huono hubissa ja hubil tallenteissa vs tämä kinukki boxi joka siis maksoi 1/10 danan hupattimesta.
    Kuvaa on tarkasteltu ja testattu samoin bittivirtoja sekä muita hienouksia suomen
    ehkä kehittyneimmässä av laboratoriossa. Samassa mm. tekniikan maailma tekee testailuja.

Timppa
  • Joulumyynti puskee päälle niin nykyiset asiakkaat ongelmineen kiinnosta ketää.... jos nyt muutenkaan.
    Laitetta ei ole saatu toimivaksi edelleenkään edes perus toiminnoiltaan ja jumimista esiintyy koko ajan. Kuva laahaa ja tekstitys tulee perässä.
    Kaikki tämä on ilmaisella datastreamin seuranta softallakin jo havaittavissa.

Itse pusasin 49€(toimituksineen) kiinan boxista vastaavan jossa softa pyörii kuin kitkarengas kehätiellä.
    Ei pykimistä ei katselun keskeytyksiä kun boxi haluaakin alkaa näyttämään netflixiä tai youtubea kesken tallenteen katselun.
    Ainoa ongelma on ettei DNA TV systeemiä saa toimimaan kuten hubissa, koska dna on sen linkittänyt laitekohtaiseksi.
    Tämä nyt tietysti rikkoo kuluttajansuojalain pykälää siitä, että palveöun tarjoaja EI SAA pakottaa asiakasta käyttämään vain heidän päätelaitetta. Tästä on sanktioitu operaattoreita ennenkin mm. modeemien osalta.
    Eli kaikki muu toimii mutta viihdekirjastoon en pääse ja dnatv:tä joudun käyttämään tässä mobiili sovelluksen läpi ja siten suoria kanavia sen kautta tippuu pois, mutta niitä varten on antenni ja toinen sovellus.
    Vaikeaa kun kaikki olisi mahdollista saada yhteen kun avaisivat vain tuon mobiilipuolen palveluihin ilmaiskanabien live streamin ja viihdekirjaston.
    Tämä itseasiassa on kans asia jonka kulutyajansuojalaki kieltää.
    Tässä muuten onnistui maksukanavienkin tallennus ulkoiselle ja katsella niitä sit vaikla vlc playerilla autossa.

Että kiitos vaan dna. Onpaan nyt tullut sit opeteltua tämäkin homma.

PS. Kuvan laatu on todella huono hubissa ja hubil tallenteissa vs tämä kinukki boxi joka siis maksoi 1/10 danan hupattimesta.
    Kuvaa on tarkasteltu ja testattu samoin bittivirtoja sekä muita hienouksia suomen
    ehkä kehittyneimmässä av laboratoriossa. Samassa mm. tekniikan maailma tekee testailuja.

Timppa
  • JA @Hanna. Ohjelmatietojen virheellisyyksistä ja puutteista sekä puuttumisista tällään palstalla on enemmän ketjuja kuin rauma telakalla. Teillä on jatkuva ongelma päällä näiden kanssa, ja jos sinä et ole siitä tietoinen niin kysäise kollegalta tai esimieheltä mikäli hän vian myöntää.
    Olen liki 100% varma että tällä palstalla dna:n henkilökunnan edustajina vastailevilla ei itsellään ole hubia käytössä tai ole edes kokeilleet laitetta. Asiakaspalveluunkin soittaisaa saa ohjeiya jotka eivät mitenkään sovi laitteen käyttöön.
    Timppa