Pelien portforwardaus

Hei! olen yrittänyt portforwardata Garry's mod peliin julkista palvelinta, joka onnistui entisellä Ciscon modeemilla, mutta nykyisen huawei 4g dna mokkulan portforward asetuksista puuttuu start port ja end port ja siinä on sen sijaan WAN Port, LAN IP address ja LAN Port joilla ei saa tehtyä julkista peli palvelinta.

Kommentit

• Hei

4g Liittymään pitää asettaa APN asetukseksi julkinen.dna.fi että saat julkisen IPv4 osoitteen jonka jälkeen portinohjauksesta pitää avata portit mitkä on liikkuvien laajakaiston sallittujen listalla.
    JeeJee
  • Laitoin asetukseksi julkinen.dna.fi, mutta porttien ohjaus asetukset vaikuttavat vain lähiverkkoon, joten palvelin näkyy vai lähiverkossa.
    Topi