Pelin hostaus

Hei. Ajatuksena olisi hostailla propilkki2 serveriä välillä omalla koneella. Olen kokeillut kaikki mahdolliset viritykset maan ja taivaan väliltä eikä peli pysty lisäämään serveriä ns julkiselle listalle. perusohje on käytänössä tehdä port forwardin 4500 portille ja avata muurit ko porteille TCP:nä.
ensimmäinen ongelma on että huawein 818 kotimokkulaan ei voi WAN porttii antaa ko porttia, ei sallittu. Käytän sitä julkista profiilia ja koneen ip:n on staattinen. Onko teillä siellä joku mikä blokkaa hommia, mitä en ole nyt hoksannut? olen kokeillut myös sitä että LAN portti on 4500 ja WAN portti 4501 esim. avannut muurit yms. mutta muun portin käyttöön ei oikein ole ohjeita. pelin setting.dat fileä olen kokeillut muokata 4501 portin ja julkisen ip:n mukaiseksi.
Liittymä on työnantajan kautta mutta pitäisi olla joku perus 300mbit kotimokkula
Kai Appelberg Ilmoita asiaton sisältö