Philips smart TV:tä

Kun katsoo ohjelmaa MTV 3 palvelun kautta ja siirtyy takaisin TV lähetykseen, kuva ei muodostu vaan TV pitää sammuttaa ja irrottaa virta johto seinästä. Sen jälkeen toimii taas.
Päivitin TV:n jokin aika sitten jonka jälkeen MTV 3 palvelu lakkasi toimimasta. Sain päivitettyä takaisin vanhaan versioon ja palvelu toimi taas. TV on Philips PUS556704/12.
Ari Käyhkö Ilmoita asiaton sisältö