Siirry uusimpaan kommenttiin

phnet sähköpostiin paljon roskapostia pääsiäisen jälkeen

Hei, tsekkaatteko phnet-sähköpostien osalta roskapostien suodatusta. Pääsiäisen jälkeen taas jotain livahtanut ohi operaattorin kun alkaa tulla 100 roskapostia päivässä. @ville partanen tietää mistä on kyse :D. Ongelmaa ei ole ollut tätä ennen n. kahteen vuoteen, eli varmaan pieni twiikkaus riittäisi.
Hanna Valkeapää Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Hei Hanna!

  Sähköpostit ovat uusmyynnistä poistuneita laajakaistan lisäpalveluita ja näihin ei siis enää mitään muutoksia esim. roskapostisuodatuksen osalta tehdä. Suosittelemmekin siirtymään käyttämään jotain toista ilmaista sähköpostia.

  Mikäli käyttämäsi erillinen sähköpostiohjelma tätä tukee, voit toki suodattaa viestit sen kautta. Muista laitteista roskapostit eivät toki tällä tavalla poistu.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Moikka, ymmärretty, tämä on vaan haastavaa niille asiakkaille, kenellä on ollut phnet tai vastaava posti esim. yli 15 vuotta. Kaikki tunnukset kuten Apple ID ja muut voivat olla tämän meilin takana. Pitää löytää aika jossain välissä tehdä massiivinen siirto-operaatio... Roskapostin suodatukselle itse asiassa on keino, Ville Partasen tiimi voisi ehkä tässä auttaa. Sen ei pitäisi olla kovin vaikeaa, koska selkeästi pääsiäisenä oli tapahtunut jonkinlainen heilahdus suodatuksessa. Kiitos jos viitsit laittaa Villen porukkaan viestin vaikkakin tiedän että tämä tuote ei ole uusmyynnissä.
  Hanna Valkeapää
 • Kannatta koittaa asentaa koneeseen sähköpostiohjel ja käyttää sähköpostia sen kautta. Siihen voi sitten tehdä spammisuodatuksia. Eiköhän phnet:n saa siihen asenettua.

  Tuskin tässä on mitään muutoksia tapahtunut. Spammarit ovat vain aktivoituneet näin kesän kynnyksellä ja hyödyntävät koronaa.

  Itselle tärkeää sähköpostiosoitetta ei kannata jaella kaikille, vaan antaa se vain harvoille ja valituille.
  PW

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.