PHNET- sähköpostin asetukset

Moi.
Phnet- sähköpostit ei lähetä, viimeinen lähetetty viesti on heinäkuulta 2019.
Saapuvatkin takkuavat pahasti.
Mitkä ovat asetukset?
Kannettava tietokone, Windows 10 Home.
T. Jari
Jari Rantanen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei! Asetukset löydät osoitteesta https://www.dna.fi/webmail#asetukset
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Moi Ida.
    EI toimi ollenkaan.
    Muita ehdotukisa?
    Jari Rantanen
  • Olisitko tarvittaessa asiakaspalveluumme 044 144 044 yhteydessä, niin päästään selvittämään ongelmaa tarkemmin, kiitos!
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Sain homman toimimaan, alla olevat asetukset eivät ainakaan toimi. Kiitos kuitenkin.

Saapuvat palvelimet (valitse POP3 tai IMAP)
    POP3
    Saapuva palvelin: mail.dnainternet.net
    Salaamaton portti: 110
    SSL-salattu portti: 995

IMAP
    Saapuva palvelin: mail.dnainternet.net
    Salaamaton portti: 143
    SSL-salattu portti: 993

Lähtevät palvelimet
    SMTP
    Lähtevä palvelin: smtp.dnainternet.net
    Salaamaton portti: 25
    TLS-salattu portti: 465 (autentikointi)
    StartTLS-salattu portti: 587 (autentikointi)

Jari Rantanen
  • Viestit kyllä saapuvat, mutta en saa lähetettyä mitään. Kuukausi sitten kaikki vielä pelasi ok.
    olen kokeillut näitä ylläolevia asetuksia. Ilmoittaa ettei saa yhteyttä.
    Sauli Ylitalo