phnet.fi sähköpostitilin lisääminen

Olen saanut muuten Samsung Galaxy Tab 6:een kaikki toimimaan, mutta kun haluan lisätä sähköpostiin phnet.fi -loppuisen sähköpostiosoitteeni, saan vastauksen, että "käyttäjänimi tai salasana on virheellinen yai tälle tilille ei ole annettu oikeuksia IMAP-tilien käyttöön".  Mistä saan tarkistettua onko käyttäjänimi ja salasana muuttuneet.  Olen viimeksi lisännyt phnet.fi -loppuisen sähköpostin puhelimeeni (Huawei) syyskuussa.