phnet.fi/public/

mihin hävinneet käyttäjien omat sivut

Kommentit

• Hei Hannu!

Olemme lopettaneet PHNet-kotisivutilapalvelun 1.10.2020 ja tästä on tiedotettu kotisivuja päivittäviä 30.6.2020 alkaen.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Tuskinpa tästäkään DNA on kunnolla informoinut asiakkaitaan vaan jossain pienellä ollut vaan siitä maininta,Tälläisissä tapauksissa operaattorin pitäisi informoida kunnolla asiaskasta esim PERINTEISELLÄ PAPERISELLA KIRJEELLÄ.että nyt se xxx palvelu lopetetaan yms.
    Mutta eipä nykysin tunnu näitä operaattoreita kiinnostavan kuin raha,enkä nyt tarkoita pelkästään DNA:ta.
    EX.Dna
  • Joskus yli 15 v sitten on ollut sivut tuolla "osoitteessa", mutta siihen liitetty sähköposti on kyllä edelleen käytössä @phnet.fi loppuinen. (Tai oikeastaan tuo web-tila on sähköpostin sivutuote)

Ei ole mitään infoa tullut asiasta siihen mailiosotteeseen, että levytilaan ei voi muuta kuin maileja enää säilyttää.

Mikähän on DNA:n ajatus näiden @phnet.fi sähköpostien kohtalosta, mahtaako toimia vielä kauankin?

Nämä on joskus PHP:n ajoilta periytynyt DNA:lle, joten taakkahan tämä vaan on heille nykyään. Näitä paikallisten puhelinyhdistysten tarjoamia eri mailiosoitteita taitaa olla aika paljon eri kauppojen yhteydessä siirtynyt DNA:lle hallinnoitavaksi.