Phone clone

Hei!
Ostin uuden puhelimen ja siirsin Phone clonen avulla tiedot vanhasta Huaweista uuteen Honoriin.
En ole siirtänyt vielä sim-korttia uuteen, vaan käytän vanhaa.
Nyt en haluakaan toistaiseksi ottaa uutta puhelinta käyttööni, joten palautanko siihen tehdasasetukset vai miten toimin? Vai annanko homman olla näin ja käytän edelleen vanhaa? Haluaisin kyllä, että uusi puhelin olisi tyhjä....
Ulla