Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Pika-avauksesta

Hei!

Liittymäni suljettiin maksamattomien laskujen vuoksi. Maksoin laskut sunnuntaina ja liittymä ei ole vieläkään auennut. Voiko pika-avausta tehdä esimerkiksi lähettämällä teille kuitin maksetusta laskusta? Jos niin mihin sähköpostiosoitteeseen?

Kiitos!

Kommentit

 • Hei Tiina!

  Maksujen kirjautuminen kestää 1-3 arkipäivää, kun erääntyneet saatavat näkyvät maksettuina niin palvelut avautuvat automaattisesti uudelleen. Pika-avaus on aina maksullinen (30 e) eikä palveluiden avautumista velkasulusta voi muutoin nopeuttaa. Jos haluat tiedustella pika-avauksen mahdollisuutta niin olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, kiitos.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Mistä pääsen pika avaukseen kun olen  maksanut laskun?
 • Hei Mikko! Pika-avaus onnistuu asiakaspalvelun kautta, ylläolevan linkin mukaisesti asiakaspalvelun aukioloaikana
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Minulla oli lasku ”hukkunut” maileihin ja liittymä oli mennyt kiinni ja auennut automaattisesti. En edes huomannut kiinnimenoa. Automaattisesta aukeamisestakin oli veloitettu 30€, eli tuo maksu menee aina jos liittymä menee kiinni
 • Laajakaista- ja tv-palveluiden osalta palveluiden normaali uudelleenavausmaksu on tuon 30 euroa, puhelinliittymien osalta 10e. Pika-avausmaksu on 30 euroa kaikkien palveluiden osalta, ja tämä veloitetaan normaalin avausmaksun lisäksi, jos palvelut pika-avataan.
  DNA Ida T palveluneuvoja
 • Hei! Miten pika avaus veloitetaan tuleeko siitä lasku vai meneekö tililtä suoraan 30€.
  Paula
 • Veloitus pika-avauksesta tulee seuraavalle laskulle
  DNA Iiro palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.