PIN- ja PUK

Annan vanhan Samsung-tablettini (noin 2012 ostetun) lapsenlapselleni. PIN- ja PUK koodia kaivataan. Saisinko ne näin?
Jarmo Vuorinen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Oletko rekisteröitynyt.
    DNA minunpalveluni sivulle.
    Sieltä löytyneen noi PUK ja PIN koodit.
    BQ24
  • Kiitos, on vaan niin vanha liittymä, ettei ole enää ollut maksussa.
    Jarmo Vuorinen
  • No sitten varmaankin on homma hoidettava,
    suoraan DNA,n kautta. P: 044 144 044

Tai mahdollisuuksien mukaan käytävä lähimmässä
    DNA kaupassa.
    BQ24
  • PUK-koodi sekä sim-kortin PIN -koodi koskevat puhe- tai 4G -nettiliittymää. Onko tabletissa siis sim-kortti kiinni? Mutta sim-kortti ei enää toimi, eikä sillä ole mitään aktiivista liittymäsopimusta? Tällöin kannattaa kokeilla ottaa liittymän sim-kortti irti laitteesta.

Jos tabletti kysyy näytönlukituksen PIN-koodia, niin se on itse asetettu eikä sitä ole mahdollista saada operaattorilta.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Nyt alkaa kuulemma onnistua. Kiitos, pääsevät tenavat harjoittelemaan.
    Jarmo Vuorinen