Pin koodi

Puhelin kysyy vähän väliä pin-koodia  puhelin samsung A40 . Muissa puhelimissa sim kortti toimii moitteettomasti

Kommentit

• Hei P.H!

Kannattaa vielä tarkastaa, että puhelimen SIM-kortin telakka on varmasti kunnolla kiinni ja kortti varmasti paikallaan. Mikäli puhelin edelleen kyselee PIN-koodia, niin kannattaa käydä näyttämässä puhelinta DNA Kaupassa josta se voidaan tarvittaessa toimittaa huoltoon.