Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

PIN-koodikyselyn poisto

Hei! Ilmalämpöpumpun kauko-ohjain vaatii pin-koodin poistamista SIM kortista. Miten postan sen prepaid-kortista?

Kommentit

  • Hei Arto!

    Laita SIM-kortti ensin puhelimeen ja poista PIN-koodikysely laitteen asetuksista. Tämän jälkeen kortin ei pitäisi pyytää PIN-koodia muissakaan laitteissa.

    DNA Ida S palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.