Ping ongelma FACEIT- palvelemilla

Mulla on ilmennyt ongelmia pingin kanssa csgo pelissä Faceit- pelipalvelun palvelemilla. Ping nousee ja laskee jatkuvasti siinä 40- 300ms välillä olematta sekuntiakaan vakaa. Pelin virallisilla palvelemilla tätä ongelmaa ei mulla ole ja siellä pingi on vakaana yleensä siinä 40-50ms asteikolla.

Faceit:in nettisivuilla kehotettiin tekemään nettiyhteyden testaus ja lähettämään tulokset eteenpäin:
https://support.faceit.com/hc/en-us/articles/208283275-Server-lag-issues-

Tämän Hiperzin asiakaspalvelijan mukaan ongelma on DNA:n päässä. Syyksi hän sanoi näin: "I've checked your test results and by the look of it, the problem appears to be caused by your Internet Service Operator at home as they are adding random spikes of packet loss and high latency within their own network".

Nämä ongelmat ilmeni minulla ensimmäisen kerran tämän viikon maanantaina 17.5. En siis pelaa Faceitissa mitenkään aktiivisesti, mutta ennen tätä maanantaita kun pelasin Faceitissa viimeksi (6.5.) ei ollut mitään ongelmaa pingin kanssa eikä sitä ennen.

Käytössä mobiililaajakaista, suora yhteys johdolla reitittimestä koneeseen jne.

Muilla samoja kokemuksia?
Antti K Ilmoita asiaton sisältö