Pitääkö minun itse irtisanoa elisa viihde kun vaihdoin dna viihteeseen.

Moi
Elisan viihde sopimus loppuu 27.12.2018 ja dna alkaa 28.12.2018.
Nyt kuitenkin elisa toimii vielä. Olisiko minun itse pitänyt irtisanoa elisa viihde. Mielestäni myyjä sanoi että he (dna)irtisanoo sen elisa viihteen.

Kommentit

• Hei JVK!

Elisan sopimus tulee tässä tapauksessa irtisanoa erikseen, joten olethan tämän tiimoilta yhtyedessä Elisan asiakaspalveluun.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • @JVK,
    Kyllä nyt teit vikaliikun. DNA on se kehnoin vaihtoehto ja kamalimmat laitteet viihdepalveluille. Suosittelen kokemuksesta sinua palaamaan pikapikaa Elisalle takaisin. Palauta DNA:lle kaikki laitteet ja pura sopimus!
    Ylermi
  • Aivan. Olen samaa mieltä kuin Ylermi. Älä ota betaversio DNA Hubia riesaksesi.

Vellu